Scudo Sports

Malatya

Scudo
@mrt yakıcı

Murat şimdiden özlem duymaya başladım :), bisikleti parçalara ayırdım ya hem tecrübe oldu. Artı nede olsa çektim fotolarını birazdanda takasa ve ikinci ele koyacağım.

Artık bisikletçiye götürürüm toplarlar :)

• Beğen
Tepkiler: alper koseoglu
Arkadaşlar 50 mesaja ulaşmadan önce 2.elde ve takas bölümünde yeni konu açmak istemiştim ve bana şöyle bir mesaj gönderdileri

"Selamlar.
Forum içerisinde 50 Mesaj altı ve yeni üyelerin 2. El ilanlarını onaylayamıyoruz.
Bilginize.İyi Günler Dilerim."

Yani 50 mesajı geçsem bile yeni üye olduğum için yine konu açamıyacakmıyım? Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa bana bilgi verirse sevinirim

Alper Sen Bİ İnternet Sİtesİnden BahsetmİŞtİn "yolun EĞİmİnİ Mesafesİnİ GÖsterİr" Dİyordun O Adresİ Bİ Alsam Sana Zahmet

@alper koseoglu

Alper Cumartesi gece Paşanında yardımlarıyla Sivasta birisiyle takas pazarlığı yaptık.

20" İnçlik Sedona Borla 2008 bir kadro + maşa bende kadrom ile takas sözü verdik birbirimize. 3 gün içinde bisikleti sökeceklerini söylediler bakalım yarın yani Çarşamba gönderi için beni aramazlar ise Kron XC 4000 ile görüşeceğim.

kadro+maşa takası olursa güzel olur. maşa konusunda da sorun yaşamassın. umarım biran evvel halledersin abi. bizde kaldığımız yerden devam ederiz.

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
@Gökhan TESKİ

Gökhan geçen hafta Cumartesi Sivastan birileriyle takas için anlaşmıştık, adres telefon vb bilgilerimizi birbirimize vermiştik.3 gün içinde bisikletlerini dağıtacaklarını söylemişlerdi, lakin hala haber yok.

Bu nedenle takası iptal ettim ve arıyorum yeniden.

@Hoochie

Paşa takas gerçekleşti bugün birbirimize Ptt kargodan gönderi yaptık.Yarına yetişirse bisikleti toplatacam akşam seninle pedallarız...

osman abi hayırlı olsun yeni kadron. sedona mı aldın kron u mu? toplama işleminde yapılacak birşey olursa yarın müsaitim uğrayabilirm yanına. haber verirsin görüşmek üzere

• Beğen
s.a. şükür ben de vardım malatyaya
her zaman internete giremiyorum.
telefon numaramızı yazsak o şekilde ben ulaşsam size olur mu.
ben yazıyorum 05368394589
inş yarınki tura da gelmeye çalışacam.
hepinize kolay gelsin görüşşmek ümidiyle....

• Beğen
Geri