Gökhan Ve Murat bir kez daha canınıza ve pedallarınıza sağlık diyorum çok güzel bir turdu gayet zevk aldım.Tekrar pedallayacağımız güne kadar sağlıkla kalın, kaskınız hep takılı olsun...
Arkadaşlar takasta bir ilan gördüm linki aşağıdaki şekildedir mesaj hakkı olan bu kişiye mesaj atıp msn adresini telefon adresini alabilirmi benim mesaj hakkım yok malasef
Ve bu kadro bana uygun gibi geldi (sizin yorumlarınız nasıldır bekliyorum) artı ilanı veren kişide 15' 16' kadro arıyor
Herkese iyi geceler dileklerimle...
Her şey pompanın siboba nasıl uyacağını bulmaya çalışırken başladı önce iç tekerin havasını indirdim sonra iç tekeri çıkardım sonra arka tekeri çıkardım derken arkası geldi...
Şu an sadece zinciri, pedalı ve vitesin birini çıkaramadım.
Kadro çıplak kalıncaya kadar sökmek için bana yardım edebilirseniz (kadronun fotolarını çekeceğim) sevinirim. ve tabi sonrasında nasıl toplayacaksam orasıda tam bir muamma
arkadaşlar öncelikle dün için kusura bakmayın. hesapta olmayan acil bir işim çıktı sizinle gelemedim. osman abi bence de sen biran önce bisikletini topla. o şekilde fotoğraf çek. https://www.bisikletforum.com/showthr...t=resim+ekleme
burada detaylı anlatmış arkadaş. buradaki tarifle resimlerini yükleyebilirsin.
Sorma Gökhan gece bir çöktüm başına bisikletin zincir, vites değiştirici, pedallar ve göbek kalmıştı onları alet edevat yetersizliğinden sökemedim
Sabahta Murat geldi sağolsun yardımcı oldu bisikletçiye gittik kalanlarıda söktük ve fotolarını çektim.
Birde pompayla ilgili olarak delta bisikletle görüştüm çözdük sorunu, pompanın ucundaki siboba geçen kısımdaki lastikleri ters çevirince ince siboba görede uyum sağlıyor.
İşte arkadaşlar aklınızda olsun 1.000 1.200 gram ağırlığında disk fren uyumlu 19" yada 20" eğik (eğik kadro sportif sürüşler için daha uygunmuş) bir kadro bakınıyorum. Sıfırda olabilir az kullanılmış temiz bir kadroda olabilir.
forumda biraz kirliliğe sebep oluyor mesajlarım ama dediğim gibi 50 mesajı doldurayım ki takas ve ikinci el bölümlerinde ilan açabileyim.Kusura bakmayın.
Bu arada şimdiden herkese iyi hafta sonları dileyeyim...
abi mesaj sayısı 50 yi gecmis helal olsun sanırım komple dağıtmışsın bisikleti. umarım biran önce istediğin gibi bir kadro bulabilirsin. haftasonu için plan yapmadık daha. bugün içinde sen gelemessin sanırım. bugün müsait olan arkadaş varsa görüşelim.