Dün akşam Saat 18:00 de Malatya Lisesinin önünde Murat Yakıcı arkadaşımızla buluştuk ve Yeşilyurta tur yaptık. Forumdan buluş tanıştığım Murat arkadaşıma burdan selamlar gönderiyorum ve bir kez daha tekrar tanıştığıma mennun oldum diyorum. Tekrar pedallıyacağımız güne kadar sağlıkla kalman dileklerimle. Bana email adresini bildirirsen çektiğimiz fotoları sana göndereyim.
o memnuniyet bana ait,guzel bir turdu,bugun kısmet olmadı en kısa zamanda inşallah pedallarız birlikte.mail adresim muratyakici@hotmail.com,gorusmek dilegiyle
Bugün saat 14:30 gibi forumdan Paşa ve Gökhan ile Aşağı Emeksiz Malet önünde buluştuk ve Orduzu Pınar başına tur yaptık.Kendilerine her zaman kullandığım tepe yolunu gösterdim gayet beğendiler. Bu iki arkadaş ile tanıştığıma çok mennun oldum her ikinizede selamlar gönderiyorum. Tekrar pedallayacağımız güne kadar sağlıkla ve sıhhatle kalın...
Evet Murat, Zaman uysaydıda senide aramızda pedallarken görseydik, sağlık olsun tekrar görüşmek ve pedallamak üzere. Birazdan mail adresine fotoğrafları yolluyorum. Çok Çok selamlar...
Arkadaşlar aldığım malzemeler bugün akşam üstü elime geçti, ama tadını çıkaramadım Spor salonuna gittim :-(. Yarın akşam üzeri pedallamak istiyorum Müsait olan arkadaşlar var ise haberleşelim...