Scudo Sports

Malatya

Scudo
@alper koseoglu

Evet Alper Çok teşekkür ederim. Epeyce eksiğimi tamamladım.

Önümüzdeki haftalarda ise
Gözlük, Uzun Kol ve kısa Kol Forma, Uzun Şort, Bisikletin üstündeki vidalara uygun tornavidalar, Zincir Anahtarı , Çadır, Mat, arka bagaj ve heybe, İyi bir yama seti, 2.10 luk yedek iç ve dış lastikler edinmeyi düşünüyorum.

Alper ve Ercüment

Lastik konusunda 1.25 lik lastik ve yedeklerinide zaman içinde alayım diyorum, Normal antremanlarda ve turlarımızda bisikletin üstündekileri (2.10 dur) kullanırım, uzun turlarımızda özelliklede nemruta giderken ise 1.25 likleri kullanırım ne dersiniz

Şu linkte görmüştüm 1.25 lik lastik
(link)

uzun ve asfalt yollarda bu lastik çok avantaj sağlayacaktır. ama bana cok fazla ince geldi. en azından 1.50 lik lastik daha iyi olur gibi geliyor. en azından ben kendim icin oyle düsünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
Henüz satın aldığım ürünler elime geçmedi kuvvetle muhtemel yarın geçecek (Delta Bisiklet Cumartesi elinizde olur dedi) Yarın sabah erkenden aras kargoya uğrayacağım sabırsızlanıyorum :) Arkadaşlar yarın için yada pazar için bir planınız varmı acaba?

Bugün 26 x 2.10 iç lastik yedeği almak için epeyce bir bisikletçi gezdim, ama malesef bulamadım.Bulkduklarımında sibobu çok kısa kalmaktaydı. Bianchi servisi bir arkadaş firmaya yazmamı ve Malatyada bir servise lastikleri göndermelerini söylersen ilgilenirler dedi. Biraz önce Bianchiye Saukun üstündeki tekerlere uygun 26 x 2.10 2 tane iç lastiği burdaki servislerinden birine göndermeleri rica ettim, bakalım ne kadar ilgililer göreceğiz...

@AydınGünaydın

Aydın arkadaşım çok teşekkür ederim temennin için. Malatyaya gelirsen yada Pedallarsan beklerim. Bir gün adıyamana pedallarsak da mutlaka senle irtibata geçeriz.Görüşmek ümidiyle yolun hep açık olsun...

ben haftasonu yokum abi. ama diğer arkadaslardan müsait olan vardır sanırım forumdan yazarlar. lastik içinde bianchi nin ilgileneceğini düşünüyorum.

• Beğen
@alper koseoglu

Evet Alper bahsetmiştin. Önümüzdeki hafta içinde pedallarsan haberim olsun. Bu arada arkadaşlar tekrarlamış olayım Yarın yada pazar günü tur planınız varsa bilgilerini bekliyorum

@Genç Osman Bircan

önümüzdeki hafta pazartesi-salı dan itibaren akşamüstleri antrenman yapmayı düşünüyorum haber veririm abi sanada. görüşürüz.

• Beğen
Aras Kargoya sabah erkenden gittim ama ürünlerim malesef gelmemişti, Delta Bisikleti aradım kbugün kargoya vereceklerini söylediler :(. Buda demek oluyorki pazartesi elimde olacak.

@mrt yakıcı

Tura nerden başlayacaksınız? Ben birazdan işyerinden çıkacağım bilgi verirseniz buluşup pedallayalım...

@alper koseoglu

Alper Keşke formdan bilgi verselerdi, Murat arkadaşımızdan mesaj bekliyorum birazdan buluşup pedallarız umarım.

@Genç Osman Bircan

saat 18 de bir arkadaşımla daha malatya lisesinin ordaki kavsakda buluşup hasanbeyden duz devam edecegız ,gelebilecekseniz bekleriz sizide

• Beğen
@mrt yakıcı

Tamam Ben Sizi Malatya Lisesinin önünde bekleyeceğim Telefon Numaram
0 533 572 01 26 görüşmek üzere

Geri