Scudo Sports

Malatya

Bugün Sabah Saat 5:00 da Merkezden Orduzu Pınar başına gittim, Gölün sonundan düz devam edip 100 metre sonra evlerin arasından sağa dönüş yapıp dağ tırmanışı yaptım ve Bölge Trafiğin bahçesinden çıkıp Merkeze geri döndüm (Bu parkuru tavsiye ederim) bitkin ve harap bir haldeyim :) ama gülümsemeyi yüzümden eksik etmiyorum...

Scudo
herkese selamlar,bi suredir yazışmalarınızı okuyorum ama bırlıkte turlara katılma fırsatı olmadı,ben genelde akşamustleri fırsat buldukça gunduzbey taraflarına dgru toplam 20-25kmlık turlar yapıyorum,eger kısmet olursa sızlerlede tanışmak pedallaşmak isterim,tur planlarınızı burdan yazışmaya devam ederseniz çok sevinirim,musaıd zaman olursa pedallarız..

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
@mrt yakıcı

Merhaba arkadaşım sende tura çıkacağın zamanı formda paylaş müsait olursam katılmak isterim birlikte pedallamak dileklerimle...

oo fiyatlar süpermis abi. ekipmanları toparlayalım yavastan. ama nemrut beni cok korkutuyo ya. kubbe dagından inis varmıs tepehana. daha sonra kubbe dagından cok daha yüksege tırmanıs varmıs.

• Beğen
@alper koseoglu

BENDE ŞİMDİ ORAYI İNCELİYORUM SEN NEZAMAM HAZIRIM DERSEN O ZAMAN GİDERİZ
İLLE GİDECEZ DİYE Bİ ŞEYDE YOK ASLINDA..

• Beğen
@ercu2001

ille gidicez abi :) benim büyük bir hayalim oraya bisikletle çıkmak. ama biraz daha zaman ve çalışmak. sen süpersin maşşallah da ben kendime güvenemiyorum daha.

• Beğen
Alper ve Ercüment benimki biraz delice olacak :), bende katılmak isterim Nemrut gezisine. Yol tecrübem, antremanım yok ve bisiklet hakkında detaylı bilgimde yok lakin sizlerin tecrübelerini yanımda hissetmek bana güç verecektir.Tıkandığım yerde gerekirse sırtlarım bisikleti :) (alper buda sana biraz gaz verir umarım).

Bu hafta sonuna kadar günü birlik gerekli olan şeyleri almış olacağım, 2 haftaya kadarda hafta sonu gezileri için gereken malzemeleri tamamlamış olacağım.

• Beğen
Tepkiler: alper koseoglu
@ercu2001

Zaman benim için avantaj olacaktır, sabah erken saatlerde antremanlarıma devam ediyorum Orduzu pınarbaşına gidip dağa çıkıp geliyorum.Bütün şartlar oluştuğunda birlikte Nemruta pedallamk üzere...

Bu arada bu hafta sonu yada bugünlerde akşam saatlerinde biryerlere pedallamayı düşünüyormusunuz. Bana formdan bilgi verirseniz müsaitsem sizinle pedallamak isterim.

@Genç Osman Bircan

osman abi valla kubbe dağına çıktıktan sonra nemrut için benim daha fazla gaza ihtiyacım var :) antrenman ve gezileri sıklaştırmalıyız biraz daha.

• Beğen
@ercu2001

Ercüment seninle gelmek isterdim, akşam spor salonunda olacağım, başka akşam pedallamak üzere...

Arkadaşlar biraz önce delta bisikletin sitesinden bazı ürünler aldım,yorumlarınızı bekliyorum.
DELTA ECO MP EL POMPASI 16 TL
CANNONDALE MİNİK BİSİKLET YAMA 6 TL
DELTA RENKLİ MATARA TUTUCU Plastik 6 TL
TACX MATARA 12 TL
TAKONI KISA PEDLI TAYT 60 TL
THERMOFORM KAR MASKESİ TÜM BAŞI VE BOGAZI KAPLIYOR 10 TL
Q-LITE ÖN ARKA FAR SETİ QL 261 262 27 TL
TAKONI SMB JELLI BISIKLET ELDIVENI 30 TL
GEOTECH YETİŞKİN KASKI - MAT MAVİ-GRİ KV-28-4-MT 96 TL

Ayrıca işyerimizin yanındaki hırdavatçıdan bisikletimin bütün alyan anahtarlarını 2 tl ye aldım

• Beğen
Tepkiler: AydınGünaydın
Geri