Scudo Sports

Malatya

Scudo
@ercu2001

beklediğimizden cok daha fazlasını gördük hemde :) her ne kadar kolum yansada çok güzel bir turdu. ara sıra bu rotayı tekrarlamak lazım.

@alper koseoglu
ABİ SEN BANA MAİL ADERSİNİ VER BENSANA HEPSİNİ GÖNDEREM SEN BEĞENDİĞİNİ FORUMA KORSUN...

Bu Arda DÜn AkŞam ÜnÜversİte Yaptim Ama Baya İyİydİm..
Toplam 37 Km 41 Dakİkada Kapisindaydim 37 Dakİkada Gerİ DÖndÜm.

1saat 18 Dakİka Delİ Ğİbİ SÜrdÜm GİdİŞte RÜzgar Kuvetlİ Esİyordu Mahvoldum.
Bu Derceyİ YÜkseltmeye ÇaliŞacam.

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
abi maşşallah iyi gitmişsin. bende bu akşamdan itibaren başlıyorum antrenmana. bir saat alıp alpet-üniversite gidiş geliş zamanlarıma bakıcam bende. sanırım bir km saati almam lazım artık benimde.

• Beğen
Bülent Arkadaşım Bir kaç gün önce Bianci Sauk aldım Uzun yollar yapmak istiyorum henüz bisiklette çok yeniyim söylediğin gibi güzel paylaşımlarda bulunmak için bekliyorum. irtibata geçersen sevinirim adresim gencosmanbircan@hotmail.com görüşmek üzere...

Merhaba arkadaşlar Bisiklet sporuna ilgim çok yeni ve bianci sauk satın aldım tecrübe edinip antremanlar yapıp malzemelerimi tamamlayıp uzun yollar yapmak düşüncesindeyim ilgilnen herkesi bekliyorum msn adresim gencosmanbircan@hotmail.com görüşmek ümidiyle

Arkadaşlar Merhaba Bisiklet sporuna yeni gönül verdim ve bir kaç gün önce Bianchi Sauk satın aldım Antremanlar yapıp tecrübemi artırıp malzemelerimide tamamladımmı uzun yollar yapmak istiyorum. Bisiklet hakkında paylaşımlarda bulunacağım birlikte Bisiklet süreceğimiz arkadaşlar arıyorum ilgilenenlere duyrulur Malatyadayım ve msn adresim Gencosmanbircan@hotmail.com görüşmek üzere diyorum

öncelikle yeni bisikletin hayırlı olsun. iyi günlerde kullanman dileğimle. aramıza hoşgeldin. haftasonları geziler yapıyoruz 2-3 kişi. msn ini eklerim oradan haber veririm sana forumdan da takip edersin genelde forum üzerinden haberleşiyoruz zaten. görüsmek üzere.

• Beğen
Bütün Bisiklet severlere Merhabalar! Bugün form'a arkadaş bulmak için üye oldum ve çok şanslıyım ki Alper KÖseoğlu ile tanıştım. Kendisiyle Çevre Yolu Üzerinde Ergül Petrol Alpet önünde 18:30 da buluştuk ve Üniversiteye gidip geldik.İlerleyen günlerde gruptaki bütün arkadaşlarla tanışmak ve birlikte keyifli sürüşler yapmak ümidiyle diyorum. Bu arada Alper Işıklar için çok teşekkür ederim karanlıkta gayet görünür kıldılar ben ve bisikletimi, en kısa sürede tekrar birlikte sürüş yapmak üzere diyorum...

• Beğen
Tepkiler: alper koseoglu
@alper koseoglu

Çok teşekkür ederim alper bugün keyifli bir sürüş oldu, bir kaç gün içinde eldiven,kask ve günü birlik işime yarayacak alet edavatları tamamlamak için nette araştırmalar yapıyorum. Kask Konusunda senin önerdiğin bir marka vardı onun linkini yayınlarsan sevinirim

• Beğen
Tepkiler: alper koseoglu
öncelikle tanıstığımıza çok memnun oldum abi. benim içinde çok keyifli bir gezi oldu. bende teşekkür ediyorum. ilerleyen zamanlarda sık sık turlar geziler devam edecek. kaska gelince benim almayı düşündüğüm prowell f-55r modeli. fiyat performans olarak çok iyiymiş. kullanan arkadaşlarla görüştüm herkes çok memnun. ortalama 60 lira fiyatı var.

• Beğen
Geri