Scudo Sports

Malatya

teşekkürler zerrin hanım sizinle tura çıkmak nasip olmadı ama en azından tanışma fırsatını yakaladık.evet malatyada gerçekten iyi bir gelişme var bizlerde bisiklet kültürünü geliştirme sevdirme adına çalışmalar yapıyoruz malatya fiziki ve doğa olarak turizm olarak bir bisikletçi olarak ele geçmeyecek bir konumda bu anlamda çok şanslıyız inşallah yakın zamanda bisiklet yollarımız ve park alanlarımızda olur.nemrut turunu çok önemsiyoruz inşallah sizide aramızda görürüz.hoşçakalın görüşmek üzere:)

• Beğen
Tepkiler: mehmet baki
Scudo
NEMRUT TURU ETKİNLİĞİ

Nemrut Etkinliği 29/06/2012 CUMA
30/06/2012 CUMARTESİ
01/07/2012 PAZAR
TOPLAM KM: GİDİŞ 95 -DÖNÜŞ 95
PARKURUN %80 TATLI SERT

29/06/2012 CUMA GÜNÜ:

SAAT 10.00 : MİSAFİRLERİN KARŞILANMASI
SAAT 15.00 :MALATYA TANITIM GEZİSİ(ŞEHİR İÇİ TURU)
SAAT 19.00 :KAMP ALANINDA TOPLANMA
SAAT 20.00 :AKŞAM YEMEĞİ
SAAT 21.00 :MÜZİK

30/06/2012 CUMARTESİ GÜNÜ

SAAT 04.00 :NEMRUT HAREKET
SAAT 06.00 :YAYGIN GÖLETİNDE KAHVALTI
SAAT 13.00 :TEPEHAN ÖĞLE YEMEĞİ
SAAT 20.00 :NEMRUT VARIŞ- KAMP ÇADIRLARINI KURMA-GÜN BATIMI SEYRETME - AKŞAM YEMEĞİ
SAAT 22.00 :KAMP ATEŞİ

01/07/2012 PAZAR GÜNÜ

SAAT 04.30 :GÜN DOĞUŞU İZLEME
SAAT 07.00 :KAHVALTI
SAAT 08.00 :DÖNÜŞ İÇİN HAREKET
SAAT 13.00 :pÖTÜRGE -TEPEHAN YOL AYRIMI ÖĞLEN YEMEĞİ
SAAT 17.00 :VARIŞ

BİSİKLET FEDERASYONU MALATYA İL TEMSİLCİSİ
MUSTAFA EKİCİ

TUR ORGANİZE EKİBİ.

İLETİŞİM İÇİN:
Mustafa Ekici : 0533 921 88 20 ( İl Temsilcisi)
M.Korhan Uymaz : 0532 779 82 00 (Dernek Başkanı)
Ayhan Kuzucu : 05305015815 (Yönetim Kurulu Üyesi)
Berat Alper :0535 574 49 92 (Yönetim Kurulu Üyesi)
M.Baki Canbay :0531 666 14 67 (Yönetim Kurulu Üyesi.)
Ahmet Elmas : 0544 422 6444 (Organize ekibi)
H.Sedat Seçkiner :0532 720 51 57 (Organize Ekibi)
Genç Osman Bircan:0533 572 01 26 (Organize Ekibi )
Fikret Baydar :0532 205 95 77 (Organize Ekibi)

NOT: ARAÇ DESTEĞİ VE YEMEK SPONSORLAR TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR. ÇADIR UYKU TULUMU MAT VE ENERJİ YİYECEK İÇECEK KİŞİ YE AİTDİR.

Merhaba,Balıkesirden Malatyaya geldim yaz tatili boyunca (Ağustos ayı sonuna kadar) Malatyadayım BMX sürüyorum (Moongose Legion) Sürmek isteyen olursa veya sürebileceğim yerler konusunda yardımccı olursanız sevinirim (Sedona Kron gibi markalarla gezen bisikletçileri görüyorum arada sırada :) ) (Bu arada sümerpark ın oralarda oturuyoum)

iletişim:
www.facebook.com/egehancak
05313662828

• Beğen
Tepkiler: MUSTAFA EKİCİ
Merhabalar Malatya ekibi...
Malatya'ya bende yeni geldim. Bu ekiple tanismak turlara cikmak icin hazir sayilirim.
Kis sezonunda trainer ile calismayi dusunuyorum. Eger tur olursa bende yaz kis demem katilirim.
İsmim Uğur Bilgin
Telefon numaram 0543-580-1400
Herkese tekrar merhabalar...
Gorsumek dilegiyle.

• Beğen
Tepkiler: Berat ALPER
yarın (18 mart) Fahri kayhan bulvarından başlayıp battalgazi-baraj-feribot iskelesine kadar gidip geri döneceğim.

Malatya'dan kaç kişiyiz bilmiyorum sadece 2 kişi yazmış umarım ilerleyen günlerde buradaki gerçek kalabalıkta Forum aktivitelerine katılacaktır.
İÜBİS-Onur selamlar saygılar

• Beğen
Tepkiler: vera sungur
Malatya'daki bisikletseverlerin haddi hesabı yok ! O kadar çok bisikletli abimiz ve kardeşimiz var ki ! Forum aktif kullanılmıyor olabilir...

• Beğen
Tepkiler: vera sungur
önümüzdeki yaz izmir antalya turu yapacağım malatyadan katılmak isteyen arkadaşlar var mı?

Arkadaşlar var mı aranızda Malatya'da oturanlar? Gezecek güzel yerler var mı?

Arkadaşlar bu sene İnönü Üniversitesini kazandım :) bisikleti uuzn zamandır sürüyorum ve üniversitede ayrılmak istemedim :) açıkçası bir bisiklet grubu varmı bilmiyorum bile :) umarım vardır çünkü Malatyayı bilmiyorum :) şimdiden iyi sürüşler :) :alkis:

@Fazilet HFZGL

Hayırlı olsun. Üniversitemize hoşgeldiniz. Üniversitemizin sıkı bir Bisiklet Kulübü vardır. Oldukça faal olan kulüp her kesime hitap eden turlar yapmaktadır.

@Mustafa T.

teşekkürler çok sevindim okulumuzda böle bişi olamsı gider ditmez ilk iş oraya uğramak olacak :D

Malatya'da istemediğiniz kadar çok bisikletli dostumuz var. Keyfiniz gelsin. Mustafa Abi var. Muko motor. Seneye Malatya Nemrut Turuna katılırsın artık . Alperler var. Var da var.

Geri