Arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkür ederim .hepinize tek tek cevap yazıp forumda kalabalık yapmaya gerek yok bence.o yüzden topluca teşekkürlerimi sunuyorum..Öncelikle kendi bisiklet ekibimiz üyelerine tabiki ..
selamlar..
Eyvallah abi çok teşekkürler.Belki bir kaç haftaya kadar izinlerimi düzene bindirebilirsem, bazı hafta sonları aranızda olabilirim inşallah.Herkese çok selamlar.
Arkadaşlar bugün Sedat Ağabeyle Beydağı Devlet Hastanesi Kafeteryasında 17:30 gibi buluştuk,çaylarımızı içip uzun uzun sohbet ettik. İlerleyen günlerde inşallah tekrar buluşur sohbetimize kaldığımız yerden devam ederiz.Kendisine tekrar selamlar gönderiyorum ve onunda tüm ekibe çok çok selamları olduğunu bildirmek istiyorum.Herkese Hayırlı geceler.
Çok güzel bir gezisi daha Malatya Bisiklet Grubunun. Özellikle kaybolduğunuz bölüm, toprak yollar... Ben de isterdim orada kaybolmayı. Kavurma... Afiyet şeker olsun. Nuri bey, ellerinize sağlık, çok güzel bir paylaşım olmuş. :in:
Bir üstat'dan böyle güzel yorumlar almış olmak ,ben dahil bizim ekibi komple mutlu ettiğine inanıyorum.
Ahmet abi Malatya Bisiklet grubu olarak güzel yorumların için teşekkür ederiz..
Malatya beydağı güzel bir geziye ev sahipliği yapmış karlı dağ resimleri harika, katılımda oldukca iyi..
tüm arkadaşların ayaklarına sağlık paylaşım için teşekkürler...
resim yüklerken nasıl bir yol izlediniz merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim resimler alışılmışın dışında büyük oldukca güzel görünüyor...
Nuri bey; ekibiniz ile birlikte yine harika bir tura imza atmışsınız. Buralarda fırtına ve soğuklardan l0 gündür bisiklet keyfini süremiyoruz. Ama siz kolsuz giyisilerle pedallıyorsunuz. İmrenmemek elde değil. Hatta kıskanmaya başladım. Yahyalara motoru öksüz bıraktınız demiştim, arasıra binsinler hem yağları erimemiş olur. Paylaşım için teşekkürler. Tüm ekibe selam ve sevgiler...
Kadir arkadaşım öncelikle güzel yorumlar için teşekkürler..
soruna gelince resimlerden (12MP) üst ve altan fazla yerleri kırptım.
4:3 resimler sanki 16:9 gibi oldu.sonra toplu küçültme proğramında yan (dikey) kısmı 800 piksele ayarlayıp küçülttüm. boyutlar 800x1600 civarı gibi piksele dönüştü.baktım manzaralar hoş oluyor.yükledim oldu..
:in:
Harika bir faaliyet, ne ararsan var, göl fotoğrafınıza bayıldım. Tabi mantar kavurma için diyecek laf yok. Afiyet şeker olsun. Paylaşım için teşekkürler. Elinize emeğinize sağlık.
Arkadaşlar sitedeki bazı yöneticiler veya kişiler benim yazıma sol taraftaki reklam bölgesine bazı siyasi parti adayları reklamı koymuştur.
Konunun benle uzaktan yakından alakası yoktur. reklamı oraya koyanları esefle kınıyorum.
bilgilerinize