Scudo Sports

MALATYA Battalgazi-Karakaya 03 Nisan

Scudo
fotoğraflar ve anlatım çok güzel olmuş bol pedallar sağlıklı günler sizlerin olsun.

@KAAN SEVER

Evet genelde Malatya'da şu an moda bu.Bir çok kişi bu şekilde çamurluğu gidona takıyor hatta bir kaçtane çamurluk üst üste takanda var.Ben de ilk gördüğümde çok şaşırmıştım.En kısa zamanda siteye örnek fotoğraf koyalım.Ayrıca gerçekten çok dikkatliymişsiniz.Tebrikler.

@onur seler

Onur arkadaşım siteden sana özel mesaj gönderdim. Senide aramızda görmek ve birlikte pedallamak dileklerimizle. Selamlarım ve saygılarımla

İşte güzel, keyifli bir tur... Hepinizi kutlarım, tabii size de teşekkür ederim Nuri bey, güzel kareler ve anlatımınız için. :in:

• Beğen
Tepkiler: M.Nuri TEKE
oguzhanzed çok güzel bir paylaşım olmuş.emeğinize sağlık.
Dün 23:52 teşekkürler oğuz bey

Ahmet Salih Özenir İşte güzel, keyifli bir tur... Hepinizi kutlarım, tabii size de teşekkür ederim Nuri bey, güzel kareler ve anlatımınız için.
Teşekkür Ederim Ahmet abi. senden öğrenip bişeyler yapmaya çalışıyoruz, elimizden geldiğince
:in:

@Mehmet Keten

Teşekkürler değerli bisiklet dostu..:in:

Arkadaşlar İçimde Doğa adlı yapımı takip ediyormusunuz bilmiyorum, 13 üncü bölümünde Dağ bisikletçiliği konusu işlenmiş.Bisiklet sevgimi bilen arkadaşlar dan izleyen olmuş ve tavsiye ettiler.
Gayet yararlı bilgiler bulabilirsiniz iyi seyirler olsun.Linki aşağıdaki gibidir.

(link)

turunuz çok renkli geçmiş ayaklarınıza sağlık devamıni bekleriz. Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: M.Nuri TEKE
ben malatyada bisiklet yarışlarına katılan tek adamım muglata antalyada alanyada yarıslara katıldım ancak benimle antrelman dahi yapacak kimse yok profesyönel olarak bisiklet federasyonunun düzenledig,i yarışları kastediyorum

@Yunus YILMAZ

Sağol dostum. sizin kışlayı bilmem ama mersinde pepina'lar çıkmış herhalde şimdiden. pazarda gördüm bide neydi o değişik bi sarı erik gibi bişey vardı etrafı sarı yaprakları ile kapalı olan.onlar düşmüş bizim buralara.Geçen yaz Anamurda yemiştim doyasıya.. sen iste ben sana gönderirim kayısı otobüs ile, garajdan alırsın..zamanı gelince tabiki..
Mersine selam..

@Burak ÖZBEK

Biz teşekkür ederiz dostum..

cagriy Havalar ısınmaya başladıkca geziler artacak galiba. paylaşım için teşekkürler.
Dün 23:16

Sağolun varolun bisiklet dostları

Geri