Scudo Sports

Maksimum 500 tl, daha çok şehir içinde kullanacağım bisikleti önerileri?

mr.erim

Üye
Tepki
4
Sedona borla ve 701 kron xc250 gibi bir kaç model üzerinde durdum açıkcası ama bunun dışında önerebilecekelriniz var mı? borla gerçi belirlediğim fiyatın üzerinde ama 2011 modelini daha ucuza bulabilme şansım olabilir mi? bunun dışında carraro whistle gibi markadalardan önerileriniz varsada alabilirim iyi olur :)

Scudo
Kron XC250 bence çok yakışıklı. Tam aradığın bisiklet. Pişmsn olmazsın. ,bende alacaktım ama Antalya'da boyuma uygun kadro bulamadım (20'' kadro) . İyiki bulamamışım street dj toplamaya çalışıyorum şuan.

sanırım kron'u bu modelinde maşa kilitlemesi yokmuş, maşa kilitlenme oalyını tavsiye ediyoru bir kaç bisikletçi arkadaşım.siz ne diyorsunuz?

@Sait Hislioğlu

bulabileceğim bir yer var mı? bir de neden kron'u önermiyorsunuz?

sedonayla ilgili şuana kadar bir şikayet duymadım. Ama forumda krondan yakınan kişiler gördüm, en çok da xc250 modelinde

Çok bildiğimden değil de ben de sizin gibi araştırma yaptım ve aldım. xc500 için maşası kötü dediler, fiyatı da Carraro'dan fazlaydı.

Borla pahalı gelmişti bana, işte bu işin sonu yok 500 diye açıyorsun biraz daha biraz daha derken 1000 2000 :)) İçinize sineni alın 50 tl az veya çok verip içinize sinmeyen bir bisikleti alıp sonra satmak için uğraşmak da hiç iyi olmayacaktır :)

bende kron xc250 alcaktım ama gidondan kitlemli degil diye sıkıntıya düştüm bide kronun gidonu 7005 alimnyum cok saglmıs ama donımda arıza veriyormus cabuk kararsız kaldım bundan önce salcano alcaktım 6005 öyle bişe alasım kulnyomus buda zamanla kadro esnyomus cırt cırt ses cıkyomus simdi kararsız kaldım hangi bisiklet markasını alsam diye 700 lira yı geçmeyeck ön amtsör kitlencek full mekanik disk olcak böyle bi bisiklet arıyorum yardımcı olanlar mesajdan yazısalım :)

Geri