Maksimum 3500 Liraya Yol Bisikleti Tavsiyesi.

Aral M.

Üye
Kayıt
12 Haziran 2014
Mesaj
6
Tepki
1
Şehir
istanbul
Bisiklet
Cube
Merhaba arkadaşlar. Yol bisikleti almak istiyorum. Maksimum bütçem 3500 lira. Üzerindeki donanımı sonradan yükseltsemde olur. Önemli olan benim için kadronun sağlam olması. Üzerindeki parçaları sonra değiştirebilme imkanım var, ama kadro öyle değil.

Önceliğim kadro kalitesi, ona göre bana tavside bulunursanız memnun olurum. Çok fazla modele baktım kafam çok karışık açıkcası.
 
Scudo

Road_Runner

Road Runner
Kayıt
24 Nisan 2010
Mesaj
5.999
Tepki
25.898
Şehir
İstanbul
Bisiklet
Cervélo
yol bisikletinde fiyat yükseltikçe sağlamlık artmaz, hafiflik artar, kadronun esnemezliği artar (esnememesi demek nispeten daha kolay kırılabilmesi anlamına gelir, aynı darbede belki aluminyum yamulur durumu kurtarır, fakat karbon kırılır veya çatlar)

eğer sizin için sağlamlık ön plandaysa aluminyum kadro almaya karar verebilirsiniz. bu gibi ufak adımlarla başlarsak, tam olarak ihtiyacınız olan kadronun hangisi olduğuna ulaşabiliriz :)
 

barbaros soylerkaya

Aktif Üye
Kayıt
17 Eylül 2013
Mesaj
137
Tepki
22
Şehir
istanbul
İsim
Barbaros Söylerkaya
Bisiklet
Trek
Mükemmel açıklama yapmış arkadad
@Serkan Mıstınoğlu
Merhaba mükemmel bir açıklama yapmış arkadaş. Kisa ve öz.
Tamda bu noktada benim satılık bir scooth S10 um var alüminyum kadro fakat ağırlık olarak karbona cok yakın ve cok daha sağlam.
Uzerindeki set te zaten ust seviye bakmanızi tavsiye ederim. Ben çok çok araştırma yapıp aldim.ama maalesef yol bisikleti olayına alışamadım.
Saygilarimla