Scudo Sports

Maksimum 1000+100 TL lik MTB arıyorum.

@Mert C.

benim gideceğim yerde çok yakın 1 KM var yok, o zaman ben yarın konuşayım adamla adam akıllı belki yola gelir :)

Scudo
@Can Fidanoğlu

yola gelir mi bilemem, normal servis bakımları 4 ayda bir. benim servis kendisi dedi arada uğra diye. mecbur mu değil mi emin değilim ama sanmam.
adam viteste ufak bir gecikme var geçişlerde dediğimde bindi üzerine kendi tur attı denedi ayarladı vitesleri mesela... o zamandan beri tüm vitesler sorunsuz... normalde yapıyor mu bisikletçiler acaba bunu merak ediyorum :D

@Can Fidanoğlu

Boyunuza uyucakcak mi o kadro? S gibi duruyorda

@Can Fidanoğlu

Sahsen uymayacagini dusunuyorum

@Can Fidanoğlu

1,75 boyla 18inch kullanıyorum. önemli olan boy değil bacak boyu. büyük ihtimalle 16 inch üst sınırda bile size küçük gelir ve sele borusunun oradan kadroyu çatlatabilirsiniz. 18 hatta bacak uzunluğuna göre 20 gereklidir size büyük ihtimalle.
bacak uzunluğunuza göre buradan bakabilirsiniz gerekli kadro boyuna: (link)
sadece boyunuza göre baktığımızda 19 inch uygun görünüyor.

@Mert C.

fakat sizin bana önerdiğiniz Salcano Insomnia 272, 16 kadrolu, (link)

@Can Fidanoğlu

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=122745&p=1535033&viewfull=1#post1535033
bu yorumumda yazmıştım
siparişi verirken kadro boyunu belirtmek için hepsiburada'ya müşteri hizmetlerinden ulaş mutlaka. sipariş sayfasında seçim yapılamıyor bu modelde.
yanlış boyda gelirse de kabul etmeyip kargoyu teslim almadan geri gönderin. yanlış kadro boyu büyük sıkıntı çıkartır. uygun kadro boyu stokta yoksa alamazsın

diğer modellerde 16-18 seçimi var, sistem hatasından dolayı seçim görülmüyor ancak stokta var olabilir. sipariş öncesi sormanız gerekli.
yoksa başka modellere yönelmek zorundasınız. v fren tercih edecek olursanız 270sv ile bu model arasında maşa haricinde neredeyse fark yoktur.

bkz: (link)
16-18-20 seçenekleri ile üretilmiş bir model bu. bisiklet gönderimi de direkt olarak salcano'dan yapılıyor. stok durumuna göre ellerinde varsa alabilirsiniz. yoksa başka modele bakılacak.

@Mert C.

dostum bende astro 270sv aldım geçen hafta.sen memnunmusun bisikletinden .ben ilk kez bugün kulanacağım da. dikkat etmek gereken yer ver mı bu bisikllette

@Can Fidanoğlu

Aynı şeyi Adana Dağ bisiklet yetkilileri de söylüyorlar. Ben de bu konu ile ilgili Salcano ile uzunca bir telefon görüşmesi yaptım. Gerekeni yapacaklarını söylediler. Bakalım bekliyoruz.

@alp değer tanrıverdi

ben tam olarak şöyle diyalog kurdum
salcanonun resmi sitesinde altınolukta yetkili bayi olarak sizin bayiniz görünüyor, salcanoyu arayıp konuştum periyodik bakımları ve bisikletinin kurulumlarını orada yaptırabilir miyim diye onlarda evet yaptırabilirsin dedi
böyle girdim konuşmaya sonrasında ikna oldu adam tamam bisikletini getir kurulumunu ve garantisini yaparız dedi

salcano 273 sram nasıldır. carraro daytona 436 ve carraro 710 da dikkatimi çekti. btwin rockrider 8.1 e aşık oldum ama param bunlara yetiyor. fikir verirseniz sevinirim.

Geri