Scudo Sports

Maksimum 1000+100 TL lik MTB arıyorum.

@Mert C.

@Berke1903

Baktınız mı?

Scudo
@Berke1903

konuyu açan ve bisiklet arayan ben değilim, benim mesajı alıntılamışsınız.
ayrıca insomnia 272 açık ara farkla daha üstün bir bisiklet trek 3500'e göre. ayrıca ikinci el olduğu halde senin ilanındaki bisiklet daha pahalı...

sadece kadro garantisi avantaj sayılabilir ancak bu da aradaki farkı karşılamaya yetmez.

@Can Fidanoğlu

Dostum madem 1100 TL'n var git deoreli carraro alsana.

(link) Bırakırlar 1100 liraya.

@enes savaş

göz boyamak için arkaya deore takılmış sadece, ön vites yine acera.
maşa daha kötü.

kısacası daha kötü bir bisiklete deore arka attırıcı takılmış sadece. 900tl'lik insomnia 272'ye takarsın deoreyi, satarsın acerayı. 75tl de puanını kazanırsın world carddan...

yüzlerce lira kâra geçersin daha iyi bisikletle.

deoreli diyorsun, deore set varmış gibi...

• Beğen
Tepkiler: Emre G.
@Mert C.

Dediklerinize aynen katılıyorum. Hem görünüş olarak iyi değil bence o carraro . Carraro zaten benim gözüme hiçbir zaman hoş gelmedi kadrosu çelik kadroyu anımsatıyor.

@Emre GÜLEN

carraro birçok modelde aynı şeyi yapıyor.
resmi sitesindeki bisiklet donanım detayları eksik sürekli, çoğu düşük seviye parçanın ne olduğunu yazmıyor bile.

@Mert C.

birde Bianchi AFX 7001 var 1080 TL ye sizce iyi midir?

@Can Fidanoğlu

çok kötü değil ancak fiyatına göre kıyaslarsak berbat bir seçim olur.
900tl fiyatlı insomnia 272 bu bisikletten de her açıdan daha üstündür.

bu aralıkta donanım olarak en üst seviyede olan bisiklet bildiğim kadarı ile bu.

ayrıca bianchinin ağırlığı hakkında bir yorumda 15kg dendiğini gördüm(doğruluğunu bilmiyorum). salcano'yu bilmiyorum ancak tahminim daha kafif olduğu yönünde.

@Mert C.

insomnia 272 yi bulsam alacağım fakat altınolukta oturuyorum yan ilçelerdeki bisikletçilerde de yok :( ne yapacağım bilmiyorum, artık ng 650 mi alsam n'apsam 500 tl ye :D sıkıntıda olmaz taş gibi bisiklet

@Can Fidanoğlu

(link) buradan almanız daha doğru olur bence.
daha uygun fiyata bulma şansınız çok çok düşük. kargo ücreti yok. kendi bisikletimi hepsiburada'dan aldım ben de.
bütçe düşürme fikrin varsa(ng650-500tl gibi) o kadar da düşmeden benim modelden alabilirsin. insomnia ile ufak farkları var, en belirgin farkı maşası bir model düşük. bir de v frenli tabi.

@Mert C.

daha önce hepsiburada dan alışveriş yapmadım fakat bana iş bankasının iş'te üniversiteli kartı çıkıyor(visa) sorun çıkar mı hepsiburada dan bisikleti alırken, birde minimum 10 ay taksit yaptırmam lazım gelirim pek fazla değilde, bana bir yol gösterebilir misin alışveriş konusunda, birde bisiklet birleştirilmemiş halde geliyor herhalde kendim birleştirebilir miyim yoksa bisikletçiye mi götüreyim(teknik servis yok)

@Can Fidanoğlu

iş bankası'nın bahsettiğiniz kartı "maksimum" oluyor. puan kazanamazsınız ancak ek ücret ödemeden 12 ay taksit ile 75tl ödeyerek 900tl'ye alırsınız.
limitiniz yeterli ise bir sorun olmaz. kurulum ücretsiz olarak servis tarafından yapılıyor ve garanti belgesi kurulum yapılan tarih ile dolduruluyor. kendiniz kurarsanız garanti konusunda sıkıntı çıkabilir.
http://i.imgur.com/994qLfz.png

bisiklet yarı kurulu halde geliyor şu şekilde:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/935685_10201051693075755_734915457_n.jpg
15 dakika civarı bir sürede kuruluyor.

@Mert C.

Altınoluktaki dağlı ticaret buradan almadığın bisikletin servisini biz yapmıyoruz dedi ve kurulum için ekstra ücret istiyor, kartın limiti 1000 TL yanında önemli olarak hangi ekipmanları alayım kalan 100 TL lik kısım ile?, pompa, yama takımı, fener(kask var) ne önerirsiniz?

@Can Fidanoğlu

yetkili servisi ise ücretsiz kurması gerekli... çok birşey istemezse siz bilirsiniz ancak itiraz edebilirsiniz. ben de servisten almadım ama tek kuruş ödemedim kuruluma.

öncelikle çift taraflı olarak kadro koruyucu, hem zincirden hem park ayağından korumak için. bir matara kafesi ve bir km saati. benim aldıklarım bunlar.

genelde gece sürmediğimden daha far almadım, sürdüğümde de sokak lambaları yeterli oluyor kullandığım alanda. sana lazımsa o da şart tabiki.

bisikletçi yakın olduğundan yanımda taşımayacağımdan yama seti pompa vs. de almadım, uzun yola çıkacak olursan gerekir onlar da.

siparişi verirken kadro boyunu belirtmek için hepsiburada'ya müşteri hizmetlerinden ulaş mutlaka. sipariş sayfasında seçim yapılamıyor bu modelde.
yanlış boyda gelirse de kabul etmeyip kargoyu teslim almadan geri gönderin. yanlış kadro boyu büyük sıkıntı çıkartır. uygun kadro boyu stokta yoksa alamazsın :rolleyes:

@Can Fidanoğlu

Bende Salcano Astro Sram var,24 vites.Bugün bisikletçimin topladığı Bianchi Mega,Rock shox maşa,Full Deore sistemli bisiklete bindim.Hani kendi bisikletime hakaret etmek olmasın bir çok parçasını değiştirdim ama şu kanıya vardım bisikletçi adam gerçekten 3 4 sene bu işi bırakmayacaksa 1500-2000 lirayı gözden çıkarıp direk orta sınıfa geçmeli.Sonradan yok şu 9'lu şu hidrolik sistem deyip parça harcıyacağına en azından bir kere alır daha da masraf yapmaz.Tabi bunlar kendi düşüncelerim:D.Forumumuzdan bir arkadaş piyasasının 200 tl altına satılan(hepsiburada.com sitesinde her halde)Astro 270 Sv bisiklet almıştı bence onu al Kronun maşaları tırt.

@can akıncılar

benim astro 270sv alanlardan birisi. bütçesi yüksek olduğundan insomniaya da yetiyor arkadaşın. o da piyasanın oldukça altına hepsiburada da.

hidrolik disk frenli modelleri yazmış sürekli ilk mesajında, tercihi bu yönde olduğundan önermedim benim modeli. v fren yeterli olursa tabiki güzeldir, neredeyse tek büyük fark maşa'nın bir model düşük olması insomnia 272 ile.

@Mert C.

birde indirimin bitmesine 4 gün var ve bana kredi kartı cumartesi günü gelecek :(

@Can Fidanoğlu

indirim büyük ihtimalle bitmeyecek. ben aldığımda da indirimin bitmesine gün sayıyorlardı...

bir kez 7gün bitti, birkaç gün geçti tekrar 7gün bitti, birkaç gün geçti yine başladı yine 7den düşüyor...

aralıklardaki "birkaç gün geçti" dediğim sürede de indirim devam etmekteydi.
ben alalı 1aydan fazla zaman oluyor ve indirim kesintisiz şekilde devam etti. stok bitene kadar böyle gider. bisikletler 2012 model olduğundan bitirme amacındalar.

@Can Fidanoğlu

Mutlaka mail ile bildiğin salcanoya böyle bir şey olmaz. Türkiyenin her yerinde yetkili serviste ücretsiz montaj yazıyor. Bu resmen başından atmaktır. Bildiğim kadarıyla hepsiburadaki satışlar salcanonun kendi fabrikadan gönderdiği satışlar.

@Emre GÜLEN

zaten kurulum ücretini salcano'dan tahsil ediyorlar. kupon benzeri birşey çıkıyormuş kutudan. benden tek kuruş para alınmadı. ayrıca normal 4aylık bakımları haricinde 2 haftada 1 çağırdı ücretsiz kontrol ediyor. lastiğe hava basmalar somun sıkmalar vs. hiç birine ücret almadı.

servisim de 1km civarı bir mesafede 2 dakikada oradayım hemen :D arada gidiyorum sorun olmuyor o yüzden.

Geri