Arkadaş 2 yıl sonda ben de karbon'a geçeceğim.2 sene sonra bisikletlere kim bilir ne olacak.Şimdi neyin önerisi bu? Bir anlık heves patlamasıyla açılmış bir konu bu.Arkadaşlar 30 yaşıma geldiğimde ilk arabamı alacağım.Öneriniz nedir bundan 11 yıl sonrası için?
@Uptown Cyclist abi bi renç rovır iyi gider ama 11 sene sonra 1 müllon olmassa iyidir 2-3 seneye bisiklette alamıcaz bu gidişle kaç para ulan bi pinarello
@big bike Bana batmadı arkadaşım.Ya da pardon büyüksün benden ABİ.Senin mantığını benimseyerek soru sordum ben de.Ayrıca 6500 bütçem olsa şu an için konuşuyorum Aktif Pedal'da Specialized Tarmac Sport var.Sen gidip de Aktif Pedal'a söyle 2 sene sonraya rezerve etsinler.Bu fırsat kaçmaz.
@Furkan TK cidden bulgaristanda o kadar ucuzmu bi int sitesi verirmisiniz bulgaristandan alıyım bende (saçmalıyosun abi anlamında demedim cidden merak ettim gerçekten okadar uygunmu diye).
@Ulaş Çavuşoğlu internet sitesi bilmiyorum forumdan daha önce bu şekilde tanıdık vasıtasıyla Bulgaristan'dan uygun fiyatlı üst düzey yol bisikletleri getirdiği biliyorum. Aracı bulmak lazım.
Maddi gücü varsa alır arkadaşlar ,sonra al demenizin bi anlamı yok,evet tecrübe olarak eksik olabilir, bu yasta 6500 veren 20 olunca s-works venge alır olur biter.
Kişisel Görüşüm hoşuna gideni al bisikletinin ve ailenin değerini bil yeter
@Furkan TK çift amartisörlü bisikletimle istanbuldan çıksam yola ağır ağır tıngır tıngır gitsem 3tl ile iyi ni bisiklet alırmıyım sizce çift amortisörlü canavarıda ordan birine veririm artıgın
Acıkcası bısıklet sporuna 6500 tl lik bir bisiklet alıp saglam olarak giricek arkadaş hangi donanımları ve hangi kadroyu alıcagını bilir diye düsünüyorum
@kudretozbay bu konuya yazılmış sanırım en doğru yorum oldu ben 6500 liralık bisiklet alsam foruma sormazdım sonuçta o paraya bisiklet alırken yeteri bilgiyi toplamış olurum zaman içinde hemde öyle büyük bi parayı harcarken insan kendi zevkine göre toplamalı veya almalı
@kudretozbay cidden tebrik ederim aklımdakini yazmışsınız forumda çok 6000 üstü tavsiye konusu yok denecek kadar az.
konu sahibi içinse o fiyattaki bisiklet modellerine çıktığın zaman bütün bisikletler birbirine çok yaklaşıyor ve bunları maalesef senin veya benim ayırt etmem mümkün değil kafanda önce hangi kadro yu hangi antreman tarzını seçeceğini düşün ondan sonra grup set ve teker bakımından hangisi sana uyuyor ise onu al
konunun tepki çekmesi çok ütopik şeyler yazıyorsun 6500 üsütüne biraz çıkıp s5 alırım diyorsun 8 bin tl ye falan s5 bul iki tane alırım ikincisi çok sonrası için bisiklet istiyorsun 2 ay sonra yeni modeller çıkınca bütün tavsiyeler çöp olacak şuan bence çok zorlamadın bütçeyi 105 setli bir carbon almalısın