Scudo Sports

Maks 6500 tl ye yol bisikleti önerisi

@big bike samimiyetle söylüyorum bizler gibi 15 yaşındakilerin öyle profesyonel bir alete ihtiyacı yok çok istiyosan git al ama önce şu yarış işini bir tribanınla dene bence o bisikleti alıp sahilde sürersen yazık olur

Ha baktın tribanla yaklaşıyosun adamlara git al bisikleti geç onları :harika:

Scudo
@Ulaş Çavuşoğlu

Haydaaa. Hazırda birde Triban'ı mı varmış. Görmedim o kısmı o zaman tabii ki aceleye gerek yok. Sen şu Triban'ı eskit 105 setli bir Giant Alüminyuma geçersin.

@Ulaş Çavuşoğlu
haklısın ama galiba şimdilik tribanı geliştirip bir iki yıl sonra böyle bi makine alıcam:ssrtcbya:

@big bike naap söliyimmi git 300 liraya çift olarak continental 4000 ıı diye bi model lastik var a onları güzelde bi iç lastik seti al sonra al bi mavic aksium bak keyfine 1000 liraya sınıf atlat bisikletine :harika:

Ben sana 6000$lik trek bisikletimi vereyim.Yarisi kazan senin olsun.Anlastikmi ?Ama kazanamazsan 6500 lirani alirim.

@big bike

Giant Propel serisi olabilir. ( Alüminyüm olan ama ) KTM Revelator 3000 ( Carbon) Cannondale Caad 10 olabilir. İkinci el Tarmac bulursan çok iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@Tolga Çelebi
Propel'ın alüminyum modeli var mıydı?

@Erkin Kalender
fotoları ve katılacağım yarışı söyleseniz

Yarışta herşey bisiklet değil,yetersiz bir insanın altında 70 milyarlık bir cannondaleda olsa,kondisyonu üst düzey,ve antrenmanlı bir kişi sizi beğenmediğiniz triban 3le 2ye çarpar,sonra 5e böler :)Bu şekilde çok insan tanıyorum,ha bence konu gerçek değil.15 yaşındaki çocuğa o bütçeyle bisiklet alınacak olsa insiyatifine bırakılmaz.Bırakılacak derecede iyiysede,o çocuk torku veya brisadadır.Onlarda son modelini veriyor zaten.Haa babam ali ağaoğlu dersen o başka.

6500tl civarında tavsiye isteyip cervelo s5 için bütçe nasıl zorlanıyor o kısmı anlamadım. Sanırım s5 fiyatlarından haberiniz yok!

@Berke

Evet Berke. Giant'ın Alüminyüm kadroları bayağı üst düzey olduğu için Propel'de bile var :) Bazı modellerde karbon tabii ki.

@big bike dostum sayayim sana arabalari. Şahin (çelik jantlı, manifotlu), broadway ( güneş yanığı az),lada vega (ön cam otomatik). Şimdilik bunlar. Favorim lada vega hatchback.

@Erdal YILMAZ
Cervelo s5 in kadro seti bile sadece 9.000 tl bisiklet cumhuriyetinde satılıyor. 6.500 bütçe demiş cervelo s5 için imkanlar zorlanır demiş 2.el kadroyu bile o fiyata vermezler.

Konu sahibi yurtdışından getirtebilirim demiş özellikle Bulgaristan'dan çok uygun fiyata bisiklet getirtebiliyorsunuz. Örneğin TR'de 7.000 TL'lik bisikleti 3.500 TL civarlarına maal edilenebiliniyor.

iki ihtimalin var birincisi orta sınıf bir marka seçip üzerinde üst seviye grupset (mesela ultegra) ve donanım olan bir bisiklet almak ikincisi ise üst seviye markaların normal grupset (mesela 105) ve donanıma sahip bir modelini almak. Üst seviye markalar ikinci elde hızlı satılıyor ve fazla değer kaybetmiyor.

@big bike
Neden hep böyle konular acma geregini duyuorsun, gecendede yani 5 gün önce 7000TL'lik Merida reacto 5000 almayi düsünüyordun ve 6 gün öncede bütcen 2000TL olarak bunu almayi düsünüyordun. "touring bisikleti önerisi"
Merida reacto 5000
touring bisikleti önerisi

limit iyimiş...:)

Geri