Scudo Sports

Maks 6500 tl ye yol bisikleti önerisi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
arkadaşlar önümüzdeki yaz alacağım bisiklet için şimdiden araştırmalara başladım maks. bütçem 6500 lira eğer gerekirse yunanistan bulgaristan yada ingiltereden arkadaş yoluyla alabilirim ama gerekmezse daha iyi olur benim için (uğraşmak istemiyorum:D) aklımdaki markalar specialized, cannondale, trek, cervelo

bi de cervelo s5 için imkanlar zorlanabilir:D
ayrıca sizin marka önerilerinizi de alabilirim.

Scudo
Beğendiğiniz herhangi bir bisikleti alabilirsiniz 6500 TL'ye kötü bir bisiklet yoktur hepsi belli bir seviyenin üzerindedir.

Daha önce hangi bisikleti kullandınız, yaş, kilo, spor geçmişi, amaç, nerede ne sıklıkla kullanacağınız, eski bisikletinizin neyini sevip neyini sevmediğinizi söylemeden ortaya karışık bir soru soemuşsunuz alacağınız cevaplardan bir hayır beklemeyin.

Benim cevabım ise: oooo o paraya motor alınır... :)

@Ozan k.
daha önce triban 500 kullanıyordum
yaş 15
spor geçmişi kayak basketbol ve aikidoyla uğaştım
amaç amatör yarışlar ve normal turlar (yarışın seviyesi artabilir)
eski bisikletimin microshiftli olması ve tamamen alüminyumdan olması yarışlarda benim için bir eksi olur diye düşünüyorum
boyum 172
kilom 75

Sen 6500 lük bi makinenin fiziksel olarak sınırlarını zorlarım sonuna kadarda kullanırım diyosan al ama bence daha yaş 15 ken gereksiz bende 15 im üst düzey bi makineyi üni de düşünüyorum kaslarımız gelişimini tamamlasında hele ;) illa alıcam diyosan gözüne hoş geleni al hepsi eşit olcaktır zaten

kesinlikle (link) veya (link) derim; kullanım tercihine göre.
ah canyon ah.. :)

şartları (link) için de zorlayabilirsen ne de hoş olur :)
7 kilo..
7..
..[7].. :asik:

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
@bua hafiflik konusuna bu kadar mutlu oluyorsanız kesinlikle bunda heyecandan bayılabilirsiniz. derin nefes alarak, alıştıra alıştıra okuyunuz :)

(link)

--------------------------------------------------------------------------------------

@big bike önce orta sınıf bir bisiklet alıp onunla düşmeyi-kalkmayı parça söküp takmayı öğrenmeni, kaza tecrübesi(ufak çaplı olsun tabi) kazanmanı öneririm. tribandan 500den cervelo S5e geçmek bu saydığım sebeplerden dolayı mantıksız olacaktır. illa istiyorum diyosan tamam ama, yazık olabilir kadroya. bi çizik görünce için gider o kadroda.

sen tribanla doya doya düştün mü? hangi viraja hangi hızla girip, ne kadar yatman gerektiğini az-çok çözdün mü?
fren mesafesi konusunda yeterince tecrübe edindin mi?

eğer tribanla bunları çözdüysen süper, fakat çözmediysen, demekki bunları cervelo S5 kadro ile çözeceksin demektir. bu acı verici olur. bunu yapma :D

Kendiniz toplayın bence. Cervelo kadrosunu grup seti jantları dışardan alırsanıza daha karlı çıkarsınız.

1 sene sonra kadro küçük gelecek bence saçma.

İkinci el terrrtemiz karbon 105'li bisikletler 4000tl'ye satılıyor. Triban'dan sonra uçarsın...

Kalan parayla forma tayt pedal kask ayakkabı falan al. Hatta bike fit yaptır.

Bike fit ile kazanacağın performansa çok şaşırırsın.

Al bir giant tcr 1. Kaskını formanı ayakkabını en güzelinden al bike fit yaptır. Bitti gitti.

Zaten bir sene sonra başka kadroya geçmek zorunda kalacaksın...

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Ozan k. Bence kadro sorunu daha uzun bi boğaz ve daha yüksek sele yüksekliği ile bir yere kadar idare edilebilir yowamushideki kyoto fushiminin ası gibi neydi la adı :D KİMOOO diye bağıran

Ulaş performans istiyorsan kadro boyun uygun olacak, boğaz sele vs ile ancak a noktasından b noktasına gidersin, eh onu triban ile de yapar bu arkadaş, niye 6500'ü havaya atsın ki?

Arkadaş erkenden alsa ne olur ? Yani herkes sonra sonra diye tavsiye vermiş,içindeki bisiklet aşkı kaybolmadan al. Fiyat konusuna gelince bende 5000'lik bir Canyon ve aksesuarlara para harcardım.

(link)

Biz alamadık bari sen al :)

@Erkin Kalender
zaten sponsor o:D

@katran
şu arabanın ismini alabilir miyim

Geri