ufukzeybek Üye Kayıt 9 Eylül 2018 Mesaj 15 Tepki 13 Yaş 33 Şehir izmir İsim Ufuk Zeybek Bisiklet Bianchi 26 Şubat 2019 #1 Dokuz Eylül Üniversitesi Makina Mühendisliği öğrencisiyim. Yaz tatili sonunda İzmir'de 10 iş günü döküm stajı yapmam gerekiyor. Yardımlarınıza ve önerilerinize açığım. İsteğim güzel bir yerde staj yapmak. Laf olsun diye yapmak istemiyorum. Son düzenleme: 26 Şubat 2019 Tepkiler: Atasoy ve Çağdaş78
Dokuz Eylül Üniversitesi Makina Mühendisliği öğrencisiyim. Yaz tatili sonunda İzmir'de 10 iş günü döküm stajı yapmam gerekiyor. Yardımlarınıza ve önerilerinize açığım. İsteğim güzel bir yerde staj yapmak. Laf olsun diye yapmak istemiyorum.
Çağdaş78 Forum Bağımlısı Kayıt 8 Nisan 2016 Mesaj 2.317 Tepki 4.492 Yaş 47 Şehir İZMİR İsim Çağdaş 26 Şubat 2019 #2 Ilgilendigin yada yöneleceğin kısmi belirtirsen daha aciklayici olabilir. Otomotiv, konstrüksiyon, imalat vb.. Not : Makine mühendisi değilim.
Ilgilendigin yada yöneleceğin kısmi belirtirsen daha aciklayici olabilir. Otomotiv, konstrüksiyon, imalat vb.. Not : Makine mühendisi değilim.
gezgin gezer Forum Bağımlısı Kayıt 22 Nisan 2018 Mesaj 924 Tepki 1.520 Yaş 43 Şehir balıkesir edremit İsim mehmet emin Başlangıç 2017—18 Bisiklet Giant Bisiklet türü Diğer 26 Şubat 2019 #3 corelli'ye başvur. dökümle ilgisi varmıdır bilmem ama alüminyum bisiklet kadrosu üretiyorlar.
ufukzeybek Üye Kayıt 9 Eylül 2018 Mesaj 15 Tepki 13 Yaş 33 Şehir izmir İsim Ufuk Zeybek Bisiklet Bianchi 26 Şubat 2019 #4 @Çağdaş78 Daha netleştiremedim. Her türlü fikirlerinize açığım. @gezgin gezer Galiba Eskişehir'de o. Benim İzmir'de yapmam gerekiyor.
@Çağdaş78 Daha netleştiremedim. Her türlü fikirlerinize açığım. @gezgin gezer Galiba Eskişehir'de o. Benim İzmir'de yapmam gerekiyor.
Yusuf Ziya Aktaş Katip el-Bayburdî Kayıt 26 Mayıs 2011 Mesaj 261 Tepki 268 Yaş 35 Şehir İstanbul İsim Yusuf Ziya AKTAŞ Bisiklet Focus 26 Şubat 2019 #5 @ufukzeybek İzmir için Geziniyo Bisiklet Kanalı'nın sahibi Fırat DELAN'a ulaşsan sanırım sana yardım eder. O Karşıyaka'da sanırım ve makine mühendisi. Tepkiler: Çağdaş78
@ufukzeybek İzmir için Geziniyo Bisiklet Kanalı'nın sahibi Fırat DELAN'a ulaşsan sanırım sana yardım eder. O Karşıyaka'da sanırım ve makine mühendisi.