Scudo Sports

Makas Nasıl Atılır? Bisikletin Gücünü Hisset

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1

Video kaydında ki arkadaşlar ara ara araçların bisikletliye karşı dikkat etmesi gereken durumlara da değinmiş izleyelim eminim çok ama çok öğreneceğimiz şeyler olacak videodan. Yorum sizlerin.

Hiç bir şekilde videoya özenmeyin. Kendinizi tehlikeye atmayın.

Küçük yolların kahramanı
Büyük yolların şaklabanı
Yoluna baş koy
Yoluna baş koy
Yoluna baş koy geç kalmadan

Scudo
Arabaların önüne makas atarken hiçbir problem yok, ama birisi seni görmeyip önüne kırdığında hemen yaygara çıkar... Bu tarz paylaşım yapan bisikletçiler öncelikle kendileri kurallara uymadığı için topluma ve bisikletçilere kötü örnek oluyorlar.

Yok trafikte sayılmamaktam bıkmışmış, bilmem neymiş. Böyle sürerken ne değişti, seni görüp yol mu verdiler, yakınından geçerken mesafe bırakmayı mı öğrendiler ? Ne öğrettin onlara hiçbirşey. Küfür ettirdin hepsini bu kadar. Değişen birşey varsa o da senin ateşle oynaman. Anlamıyorum her türlü kuralsızlığı yapan kitle de, trafikte umursanmamaktan en çok yakınan kitle de aynı. Bende trafikteyim ama makas nedir, kavşağa hız kesmeden dalış nedir bilmem, bu kadar da canımı sıkmam milletle.

videoyu çeken insanın memleketim insanına duyduğu güven göz yaşartıcı gerçekten :) milletçe birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde kendisini bir konuşma yapmaya davet ediyorum

Eger bisiklet o trafikte ve kurallari hice sayarak ulasim araci olacaksa hic olmasin daha iyi. Sahsen o trafikte ki orada zaten kurallara göre bisiklet sürmek yasaktir ama yinede o trafikte bisiklet yerine arabayi tercih ederim. Videoda da görüldügü gibi o yoldan degilde yan taraflarda trafiksiz yollardan da gidile bilir.
Sahsen bu konuyu burada coluk cocukta izliyor ve kötü örnek oluyor, bence konu silinmesi gerekiyor, gereksiz ve sacma bir konu olmus. Ölüme gitmekle kimseye bir seyi ispat edemesiniz.

Araba carpincada araba carpti oluyor, onlardan kötüleri pisleri terbiyesizleri olmuyor. Allahtan bir sey olmamis ama olsaydida video ceken bisikletli olanlari hak etmis olurdu.

• Beğen
Tepkiler: justbasicfacts
bu video "böyle bisiklet sürmeyin" amaçlı mı çekilmiş?

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bag
Dislike attım. Böyle videoları görünce trafikteki arabalara hak vermeye başlıyorum. Tamam biz düzgün kullanıyoruz fakat böyle serserice bisiklet kullanan arkadaşlar yüzünden araba kullanıcıları haklı olarak biz bisikletlilere gerekli ilgiyi göstermiyor.

Durust olmak gerekirse gayet tehlikeli durumlar var :kötü: Ancak cocukluk yillarimda ben de boyle bisiklet kullaniyordum. Gerci hala cocugum diyorum :hhhhhh: Ama su anda daha uslu bir cocuk olarak efendi efendi, trafikte ki diger arac ve kisilere saygili sekilde kullaniyorum ;) Aksi takdirde "uf" oluyor :ssrtcbya:

Videoyu çeken arkadaşın izlediği güzergahın E-5 kısmını ben mutlak surette yan yolun an sağından giderek kullandım şimdiye kadar. Zira ana yoldan giderken tali yolun bağlandığı kısımlarda araçların ortasında kalma riski ile karşı karşıya kalınmaktadır. Ayrıca bu kadar kural ihlalini bir araya getirmek için bu kadar uğraşıldığına göre videonun başlığı "SAKIN BUNLARI YAPMAYIN!" olmaliymış.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Video'da 1.52'de sinyalle ilgili bunu biliyor muydunuzu koyduktan birkac saniye sonra makas atmaya baslamasi ve bu da yetmezmis gibi ters yola girip oradan devam etmesi sahane:D

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bisikletle 60 km hizla duvara girme videosu bekliyorum bundan :D :D 10 bin aboneye yapar :D

canı ile kumar oynayan ve aynı zamanda başka insanların da başına bela olmak için aşırı özen göstermiş ve çabalamış koca bir DANGALAK.

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
Geri