Scudo Sports

Makas atan trafik canavarının kurbanı oldum.

Gecmis olsun. Belalarini bulsunlar. En kisa zamanda trafik kazasi gecirip ve bu kazada kimseye zarar vermeden geberip gitsinler...

Scudo
@carraro25
Genel olarak ailelerin bu saçma tepkimelerinden bıktım . Ne yani iki gün sonra siz arabayla kaz yapsanız . Aman arabaya binme . Suç sende deyip kamyon mu alacaklar. Siz sadakanızı verin beladan musibetten korur.

• Beğen
Tepkiler: carraro25
Bu yüzden şahin vb araç gördümü genelde dururum ben yada kaldırımın üstüne çıkacak kadar yakın sürerim köşelere. Fakir oldukları için ne ceza alır bunlar neden zeka seviyeleri durumu anlamaya yeter

Geçmiş olsun. Bu insanlar makas atarken kendi canlarını bile umursamıyorlar ki!

• Beğen
Çok geçmiş olsun. Allah daha kötülerinden sizi, bizi ve tüm bisikletlileri korusun. Ben Kütahya'da bir kaç kez akşam bisiklet ile çıktım fakat burası küçük bir kent olduğundan belli bir saatten sonra yollar da araç sayısı azalıyor. Bir de Kütahya merkezinde çok fazla dengesiz şahin sürücüsü yok. Şahin sürücülerinin ekseriyeti yaşlı kesimden burada.

Geçmiş olsun. Başkalarına, bazen ev halkına bile komik görünen ekipmanın önemini çok iyi vurgulamışsınız. Allahtan acil şifalar diliyorum. Daha beterinden korusun.

• Beğen
Geçmiş olsun o tofaşçılardan nefret ederim ama motorcuyum ben abim :) benim yaşadığım tehlike daha yüksek denebilir ama ekipmanlarım bisiklet ekipmanlarından daha kaliteli, bunu dalga geçmek için söylemiyorum bu gerçek, bisikletçiler body armour kullanıyormu? ben şuana kadar hiç görmedim, ama ben daima montumun altına giyerim onu, kasklarımız daha sağlam buda yalan değil, gerçek yine, diğer ekipmanlar? şuana kadar dizlik dirseklik vücut zırhı kullanan bir bisikletçi görmedim ama motorda bunlar zorunlu, özellikle 250cc racing kullanıyorsanız.

• Beğen
@carraro25 geçmiş olsun.

Peşini bırakmayın bence, hakkınızı arayın. Arayın ki bu kişiler cezasını alsınlar. Her ne kadar çok cezalar olmasa da en azından belki bir başkasının canını yakmasına mani olabilirsiniz.

Artık şu şahinlerde serseri arabası oldu çıktı.

• Beğen
Çok geçmiş olsun. gürpınar taraflarını bu yüzden sevmiyorum bende.

• Beğen
@carraro25 Durumunuzun kötü olduğunun farkındayım lakin kalkıp ayaklanmayı bekleyerek düzenli olarak silinen kamera kayıtlarını , olayın sıcağı sıcağına erişilmesi mümkün olan şüphelileri kaçırıyorsunuz. Siz ve/veyahut yakınınızın çok ama çok acil bu işin peşine düşmesi gerekiyor. Geçenlerde forumda böyle bir kaza daha yaşanmıştı. Çok geç araştırma yaptığı için kamera kayıtlarına ulaşamadı. Kazayı gören birini aradı. Kamera kayıtları "Aylık-Haftalık" kısıma göre değişiklik gösterse de silinir. Hastane bile bu kayıtları uzun süre tutmuyor olabilir. O yüzden mutlak acil peşine düşün.

• Beğen
Kaza sonrası ambulans çağırıp Acilde; hastahane polisi aracılığıyla şikayetçi olmak yerine kendi başınıza kamera vs araştırmasına girerek hiçbir şey elde edemezsiniz.
Direkt olarak polise başvurmak gerekiyor böyle durumlarda, saat bilgisi verirseniz onlar gerekli incelemeyi zaten yapar.

Geçmiş olsun... Makas atanlarla bende karşılaştım... Durumu emniyete bildirdim. delil için fotoğraf ve kamera kaydı olmadığından hiçbir sonuç alamadım. İnanmaları için kamera fotoğraf olmalıymış ve bana çarpıp hastanelik olacakmışım... En sonundada parkta sahilde ormanda sürmeliymişim, memur bozuntusu aynen böyle demişti bana....

@MAERKEK aynı dediklerinizi ben de dedim fakat onla o bir değilmiş bisiklet çok tehlikeliymiş vs vs.. zamana bıraktım artık.

@yoldakigenc 21 gün ile 30 gün arasında bir siliniyor, 8.gündeyim yarın 9 olacak yarın kaza geçirdiğim yere minibüs dolmuş vs gideceğim dediğiniz gibi kolumun iyileşmesini beklersem rahat 3 hafta alır..

Ülkede karaktersiz çok. Bir seferinde işten eve giderken bir minibüs köşeden sıkıştırmıştı ve yere kapaklanmıştım ama çok şükür birşeyim yoktu. Kask eldiven dizlikler korudu. Plakayı almıştım. Günlerce minibüsü iş çıkış saatlerinde bekledim ve yakaladım. Arkadan sinsice yaklaşıp elimde bulunan sert ve etkileyici taşı minibüsün camına yapıştırdım. Güzel bir çatlak olmuştu ama keşke kırılsaydı!
Sonra bu salak keko beni aklınca kovalayacak. O dönene kadar ben sanayi içinde farklı sokaklara dönerek kaçmıştım
İntikam soğukken lezzetli oldu gerçekten.

Bu olay geçen sene olmuştu.

Hocam çok geçmiş olsun öncelikle bu şerefsizleri ne kadar yırtınsak bilinçlendiremeyiz doğal seleksiyon o şahinin içinde parçalanıp geberip gidecek yapacak bir şey yok ya da soluğu nasip kısmet olursa başka ülkeler de alacağız benim inancım kalmadı artık bu memleket hakkında ne yazık ki

• Beğen
Çok büyük geçmiş olsun . Maalesef ben de o rotayı sıklıkla kullanıyorum . Oranın sıkıntısı Gürpınar sahilde içen ( daha doğrusu içmeyi bilmeyen ) var ise o yolu kullanıyor. Dolayısıyla böyle vakalara sık sık rastlıyorum . Biz ne kadar dikkat etsekte sürücüler bilinçsiz olduğu sürece bu tarz olaylar olacak .

Geri