Scudo Sports

Makas atan trafik canavarının kurbanı oldum.

carraro25

Üye
Tepki
69
İsim
Bekir ARSLAN
Bisiklet
Carraro
Hepinize merhaba öncelikle belirtmek isterim ki bisiklet sürmeye, antremana ya da herhangi bir yere giderken mutlaka ama mutlaka kask, gözlük, eldiven, varsa dizlik ve dirsekliğinizi takın! Beni beyin tramvasından kurtaran şey ekipmanlarım oldu.. Gelelim kazaya:

Bu ayın 19unda akşam saat 19 civarı antremana çıktım, yokuşları bol olduğu için beylikdüzü üzerinden gürpınara gittim ve sahile indim (İstanbul). 1 2 saat takıldıktan sonra geri dönmek için gürpınar sahilden beylikdüzü hastanesine giden meşhur yokuşu çıkıyorum. Işıklandırmalarım tam hem arka hem ön, kafamda kaskım var elimde eldiven üstümde formam cepleri doluydu cüzdan çikolata paket peçete vs.. Hastaneye 500 metre felan vardı 30 km hız ile sağ şeritten ilerliyorum arkamda saygılı bir sürücü var mesafeyi koruyarak arkamdan ilerliyor yanımda ise motor üstünde 2 kişi, birden abartı egzos ses duydum arkama baktığımda makas ata ata gelen bir kırmızı şahin gördüm ve önüme döndüm 10 saniye geçmedi arkamda kuvvetli bir ışık hissettim ve bir teker kayma sesi hissettim malum karaktersiz beni taşıttan saymayıp makas atmak için benim bulunduğum boşluğu kullandı ve bana arabanın ön sağ tarafıyla sol yanımdan fazla sert olmayan bir darbe indirdi o ben sağa doğru hızlı bir şekilde savruldum. Kaldırıma çıkıp takla atmayayım diye aniden sola kırdım (şahinin üzerine) ve aynı hızla şahinin arka tekerine benim ön tekerim sürttü ve sıkıştı ve malum son taklalar atıp 2 3 metre sürüklendim ve kazanın şokuyla kalakaldım yerde.

Arkamdaki sürücü durdu motorcular durdu bana koşan ayak sesleri duydum sonra gözlerimi açtım bişeyin varmı vs hastaneye götürelim mi ben ne olduğunu anlamadım ve kafayı sağa doğru çevirdiğimde şahin son gaz kaçıyordu kendime geldim kolumda büyük bir acı vardı kırıldı sandım ordaki abilerden birinin sağlık bilgisi varmış ilk müdahaleyi yaptı hiçbişeyin yok doku zedelenmeleri var dedi hastaneye götürelim dedi oturdum kaldırıma bisikleti kaldırıp getirdiler baktım dirseğim davul gibi şişmiş ama hareket ettirebiliyorum bi beş dakika yanımda beklediler sonra gidin bişeyim yok hastaneye kendim giderim diyip teşekkür ettim ve hastaneye gittim, sol kol dirseğinde ve sol ayak bileğinde doku zedelenmeleri sol kalça kemiğinde yere düşme etkisiyle deri soyulmaları vardı pansuman oldum ve topallaya topallaya otobüse atlayıp eve gittim.

Eve gittiğimde daha da şok oldum kaskıma baktığımda ortadan ikiye çatlamıştı ve sol taraflarda aşırı sürtünmeden dolayı dış kaplaması erimişti. Eldivenlerimin avuç içine gelen kısmı yırtılmış formamın sol kısımları yırtılmış taytımın sol arka kısmı biraz yırtılmıştı. Anlayacağınız ekipmanlarım beni daha kötü sonuçlardan korumuştu beyin tramvası geçirebilirdim ellerim zarar görebilirdi, formamın arka cebine koyduğum cüzdan peçete çikolata bile beni korudu bundan sonra dirseklik ve dizlik takmayı düşünüyorum..

O kaçan şerefsiz karaktersizin ne plakasını alabildim ne de o civarda kamera görüntüsü bulabildim, iş için rapor aldım 1 hafta iyileşince en kısa zamanda o bölgede trafik kamerası vs incelemesi yapacağım. Siz siz olun sakın ekipmansız ve ışıksız çıkmayın, insanlar ne der dalga geçer mi diye düşünmeyin sizin canınızdan önemli değil, mümkünse dizlik ve dirseklite takın. Geceleri fazla çıkmamaya çalışın çıkarsanız da grup halinde çıkın. Bu insanları bilinçlendirmek için birşeyler yapmalıyız yıl olacak 2019 hala bisikleti taşıttan saymayan insanlar var, ben ucuz atlattım ama benim kadar şanslı olmayan kardeşlerim de oldu.. Bu kadar noktası virgülüne anlattım okuduğunuz için teşekkür ederim.

Scudo
çok çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda sağlığınıza kavuşur ve kaçan trafik canavarını bulursunuz

• Beğen
Tepkiler: carraro25
Çok büyük geçmiş olsun. Bisikletimi İstanbul'a getirirken kendime söz vermiştim akşam tura çıkmayacağım diye. Dün akşam 21:00 sıralarında sahilde süren bir bisiklet grubu gördüm ve gerçekten hayranlıkla baktım bu ne cesaret diye. Biliyorum şuan bunu okuyan İstanbul'da akşam sürüşleri yapan arkadaşlar var, gerçekten cesaretinize hayranım. Belki siz de zorunluluktan akşam sürüş yapıyorsunuz ama akşamları böyle andavallardan kendinizi çoğu zaman koruyamıyorsunuz işte. Akşam inlerinden mi çıkıyorlar ne oluyorlarsa terör estiriyor bu vatan hainleri. Bırakın bisikleti, arabayla seyahat etmek hatta kaldırımda yürümek bile tehlikeli. Tekrardan çok büyük geçmiş olsun, mümkünse sabah en erken yapacak şekilde antrenman yapın...

Geçmiş olsun...İnşallah tez zamanda iyileşirsiniz.Son zamanlarda bu şahinci, kuba motorlu kekolardan sıklıkla görür hale geldik.Çoğunun ehliyeti bile yok.Bunları gördükçe trafik polisleri ne iş yapıyor diye düşünmeden edemiyorum.

Çok büyük geçmiş olsun. Kazayı görenlerden biri belki almıştır plakayı.

• Beğen
geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış ekipmanın belkide hayatını kurtardı

• Beğen
Şahincilerin döndüğü yan verdiği yerler yok mu veya o kafada tanıdığınız size vuran şerefsiz eminimki tanınıyordur.

• Beğen
Çok geçmiş olsun, büyük kazalar atlamamanız dileğiyle. Şöyle bir bilgi de vereyim, kazadan sonra hiç bir yere ayrılmayıp trafiği çağıracaktınız, yaralanma veya ölümlü kazalarda geliyorlar. Trafik polisi önce sizi hastaneye sonra ifadenizi almak için karakola götürecekti ve şikayetçi olacaktınız. Bende kaza geçirdim ama arabayla. Ticari taksi kırmızıdan geçip bana vurdu, trafik geldi şikayetçi oldum, şansıma mobesenin dibinde olmuştu ve ticari 8x8 kusurlu çıktı. Bu arada hastaneye 500 m kaldığını söylemiştiniz, hastanenin kameralarından bakabilirsiniz. Hastaneden aldığınız raporla beraber gidip karakola şikayetçi olun. İnşallah bir daha başınıza kaza falan gelmez. Tekrardan geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığınıza kavuşma dileğiyle.

Acil sifalar....

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Bu makas atanların makatına.....:mad:
Allah(c.c)'ım günah yazma yarabbim.

Geçmiş olsun..

• Beğen
Üzüldüm çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

• Beğen
Geçmiş olsun. İnşallah çabucak iyileşir, kazanın müsebbibini bulursunuz.

• Beğen
@kerem E kazayı görenler benim arkamdaki sürücü ve yanımda seyreden motorcular onlara o an sorduğumda plakayı hatırlamıyorum cevabını aldım.. ama rengi kırmızıydı

@sallehpaul o an plaka alamadığım için ve kamera olmadığı için polisi aklımdan sildim, mantıklı sağlam hale geldiğim anda ilk işim dediklerinizi yapmak olacaktır o adamı bulucam kafaya taktım..

çok teşekkür ederim abilerim ablalarım kardeşlerim, çabucak iyileşmeyi bekliyorum ilk işim oraya gidip inceleme yapmak ve o adamı bulmak.. bi yandan da bisiklete binmeyi özledim. Bisikletin arka jantı, sol pedalı ve sol shifteri biraz zarar gördü gövdesinde biraz çizilmeler var onu da yaptıracağım. Ailemin tepkisi ne oldu derseniz eve geldim baya korkmuşlardı ama saçma bir şekilde suçu bende buldular güyya benim bisiklet sürmem suçmuş! Bundan sonra sürmeyecekmişim.. Benim ekipmanlarım ışıklandırmalarım tam olduktan sonra kurallara uyduktan sonra gerisi Allaha kalmış olacağı varsa olur, beni öldürmeyen şey güçlendirir bisikleti bir kaza yüzünden bırakmak gibi saçma bir şey yapmayacağım aksine daha da aktif olmaya çalışacağım bu insanları bilinçlendirmemiz lazım!

çok geçmiş olsun kardeşim bence de iki satır müracaat edersen
daha sonra şerefsize belki rastlarsın gidip ek ifade verirsin bana çarpıp kaçan buydu diye
ama kesinlikle müracaat etmelisin tekrar geçmiş olsun...

• Beğen
Geri