Scudo Sports

Makam aracı yerine bisiklet kullanan Kırşehir belediye başkanı

Bu belediye başkanını klonlasınlar, diğer belediyelere kayyum olarak atasınlar.

Scudo
yalnız bisiklet yollarımız biraz bakımsız.bu yollar yapılırken,bisiklet il sorumlusunun fikri alınmıyor.çiçek sulama su patlağı,aylardır akıyor ve yosun tutmuş bir bisiklet yolu kesimi var.hızımı azaltmama rağmen,lastiklerim fazlaca havalı olduğu için yan yattım,düştüm.hala yol keşişmelerinde 5-6 yerde yükseklik farkı var ve inmek zorunda kalıyoruz.şehrin merkezi kesimleri çok kalabalık oluyor ve yayalarla ortak kullanım zorlaşıyor..

Olay budur.
Helal olsun, başkanın tekerine taş değmesin.:harika::harika:

vay be, eleştirecek bir yerini bulamadım.
helal olsun.
böyle belediye başkanları, böyle milletvekilleri olsun, halkın bisiklete bakışı değişir:
(link)

• Beğen
Tepkiler: mhd
Başkanı tebrik ediyorum bir başkan daha varmış sanırım bu şekilde uygulamaya geçen (gazetede görmüştüm hangi belediye olduğunu unuttum) Burada (Alanya) bisiklet yolları yapıldı. bir kaç farklı rotasyonda bisiklet yolu mevcut fakat yollarda şöyle bir sorun mevcut bisikletler ilerleyemiyor. Ya kaldırımın devamı gibi olduğundan yayalar yürüyor ya da araçlar park edecek yer bulamadığı için parkı bisiklet yoluna yapıyorlar. Keşke bu sorunları da çözen başkanlar olsa.

• Beğen
Tepkiler: mhd
Bugün gittiğim bisikletçimden Bursa Osmangazi Belediyesinin bir miktar bisiklet siparişi verdiğini öğrendim. Sevindirici bir haber.

Geri