Scudo Sports

Mahvetmek

Tuguj

Daimi Üye
Tepki
93
İsim
Aykut Baykurt
Bisiklet
Merida
Evet basliktan da belli olduğu gibi bisikletin bilyesini mahvettim .Bisikletin bilyelerini acarken yanlislikla 2 tarafida actim yardimlariniz icin simdeden tesekkurlerIMG_20160215_192020.jpg IMG_20160215_192020.jpg
Buda karsi komsunun icadi yardimlari icin murat abiye burdan tessekkur ediyorum arka gobek anahtari IMG_20160215_192034.jpg

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Scudo
Hocam zıncır acma aparatı aldım ozur dılerım konuyu kapatmayı unutmusum

Bilmiyorum ben zinciri hepsni söktüm gaz yagıyla temızledım ve vıdeo ızlıyerek yerıne taktım :)

Peki suankı yenı sorunumu nasıl halletcez bı cılgınlık yapıp gobek bakımı yapıyım dedım elime yüzüme bulaştırdım illakı bisikletciye götürmek zorundamıyım :)

Dub gece cekip atamadigi icin kb yeni eve geldim ogrenciyiz 1 saate atcam

göbek bakımı kolay. bikere batırcan ki öğrenebilesin.
elini soba borusunda yakmayan bebek soba borusunun elini yakacağını bilemeyeceğinden tecrübe edip elini soba borusunda yakarak öğrenebilir.

Biraz gec attim ama kusura bakmayin lutfen fotografi cektim pek belli olmuyor nasil anlatsam direk bilyeyi koymuyoz bilyeyi biseyin icine koyuyoz sonra gobege koyuyoz .IMG_20160216_213825.jpg images.jpg bune benziyor ama daha farkli bu mantikta yani boyle arasina koyuyoz bilyeleri

Dosyalar

• IMG_20160216_213835.jpg
    IMG_20160216_213835.jpg
    32,5 KB · Okunma: 18
Kusura bakmayinda siz okadar önerilere ragmen basit bir zincir islemini yapamamisken bunu nasil yapacaksiniz onu cok merak ediyorum.
Bilyalara gelince bence bilyalar resimdekiler kesin benzemezdir ve mantigi da öyle degildir.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
bence sen en yakın acil servise götür.

Murat cömez ben sadece o mantık gıbı yanı aralarına koyuyoz dıyom normalde bılye yatagımı ne onda oluyor ya benımkısıne once bu nun ıgbı bıseye takıyoz sonra gobegemı ne oraya yerlestırıyoruz uslubunuza lutfen dıkkat edın yardım etmıceksenız burdamesaj atmayın lutfen.Bir kez yanlıs yaparım 2. seferde ogrenırım bu ısın kuralı bu.

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
Konu kapana bilir bisikletci 2 dkda yarini yapti (hic bir ucret almadan) yardimlariniz icin tnesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
Merabalar. İyi çalışmalar.Sıkıntı Çözülmüş lakin söylemeden edemeyeceğim Herhangi bir sıkıntılı durum söz konusu değil. Youtube kanalında daha önceden yapılmuış çalışmalar var ordan yardım alabilirsiniz. burdan yazılacak yazılar biraz kafanızı karıştıra bilir. aynı zamnada bisikletin tamircisi sizsiniz :D kendiniz tamir edemezseniz tamirciye götürün ve öğrenin. genelde bizim tamircilerimiz bizler gibi bisiklete muamelede bulunmazlar. İyi forumlar @Tuguj123

Geri