@mehmet sevinc
Çok teşekkür ediyoruz Mehmet...
@agnostika
Yorum için çok teşekkürler...
@Semih DORU
Yorumunuz için biz de çok teşekkür ediyoruz. Bizim coğrafik şansımız bu diyelim, kısa bir sürede kent dışına o temiz havaya çıkabiliyoruz.
Gezerken, gezdirmeyi de düşündüğümüz için, çevreyi, doğayı, ortamları da paylaşıyoruz doğal olarak...
@ali alper uyar
Çok teşekkürler Ali Alper, en kısa sürede birlikte pedallayalım bu güzel bölgelerde.
@fatih71
Sevgili Fatih, yaşadığın duyguları anlıyorum. Cube'ler için biz de uzun süredir dolandık durduk bayilerde ve eğer bir temin yolu bulamasaydık senin yaptığın gibi bir seçenek bizi bekliyordu. Neyse ki sorunu çözdük. Ben kadro ve görüntüye daha fazla önem veren bir yaklaşıma sahibim. Biliyorum ki üzerlerindeki donanımlar zaten hepsi birbirinin benzeri. Tabi Shimano her bisiklet firması için ayrı bir XT arttırıcı kullanıyorsa bilemem.
İçindeki yangını anlıyorum, eğer üzerlerine binemeseydik bizim de içimiz yanacaktı eminim.
@burhan ceylan
Yorum için teşekkürler. Gaz şişkinliği konusunda ben çok fazla yorum yapamayacağım, şişkinliği olanlar kendilerini biliyor zaten

Ama sevinilecek bir durum şu ki, bu şişkinlik bir süre sonra "Türk Kası"na dönüyor, öyle söylüyor uzmanlar
@CEM ATEŞ
Yorum için biz de teşekkür ediyoruz. Elimizden geldiğince binmeye devam...
@İsmail YURDAKURBAN
Çok teşekkürler, ne keyifli ve yaratıcı bir yorumda bulunmuşsun, zihnine sağlık. Beğendiğine çok sevindik...
@Harun Akalın
Çok teşekkürler "Genç Kurt." Senin forma da hep "yakıyor" ortalığı...
@haceli yılmaz
Biz de yorum ve iyi niyetli dilekleriniz için teşekkür ediyoruz.
@ironimperor
Yorumunuz için çok teşekkürler. Eminim yaz geldiğinde bu düşüncenizi gerçekleştireceksiniz ve çok keyifli olacaktır. İstanbul'un içinde bisiklete binmek kolay değil tabiki.
@Cihan Aydan
Yorum ve görüşlerin için çok teşekkür ediyoruz. Sunumu beğendiğine çok sevindik. Park ayaklarımız geldi ve taktık. Bizim de içimiz gitmedi değil hani. Suluk ve kafes konusunda şimdilik biraz düşünmedeyiz. Su işini sırt çantalarımızdaki su torbalarından hortumla çözüyoruz.
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU
Çok teşekkürler Ömer Faruk, dediğin gibi, kısa sürede kent dışına çıkıp kendimizi doğaya bırakabiliyoruz. Bu da bizim avantajımız. Bu yüzden şanslıyız.
@gokhan erdogan
Sağolasın Gökhan, beğendiğine sevindik, darısı herkesin -dilediği şekilde tabi- başına...
@philykia
Çok teşekkürler yorum için. Evet makinalar gerçekten güzel ve en önemlisi bizim içimize sindi. Umarım herkes gibi bizler de kazasız belasız kullanırız...
@OZAN CANBAY
Çok teşekkürler. Yanıtı Kamil ağbi vermiş, ben hiç araya girmeyeyim