Scudo Sports

Mahmutköy Sapağı 13 Mart 2010

Tebrik ederim sizleri.Güzel bir gezi olmuş.Hakan bey güzel anlatmış ve çektiği o güzel resimlerle de anlatımını tamamlamış...Kendinizde yazmışsınız O güzel Cubelere park ayağı.Benim içim gitti yerde yatarken,duvara dayalı dururken...Birde suluk ve kafese ihtiyacınız var.Gördüğüm...Nacizane fikirlerimi yazdım.Tabi sizlerde biliyorsunuzdur:)Paylaşım için teşekkürler.Kazasız bol sürüşler...

Scudo
öncelik le çok teşekkürler fotograflar süper elinize ayağınıza sağlık sayenizde mazim canlandı 18 ayım geçti keşanda erikli yolu üzerindeki taburda yaptım askerliği eski 55 derler bilirsiniz ve mahmut köyede çok gittim bilirim yollarını devamını bekliyoruz

@erkanterik

Keşan'ın 3 şeyi meşhurdur;
Taşı, Tozu, Kızları.
Derlerki, Merkezde bulunan Hersekzade Ahmet Paşa Camiinin önündeki şadırvandan su içerseniz mutlaka Keşanlı bir kız ile izdivaç eder, evlenirsiniz.

Belki Çakır'ın kahvede bir çayda içmişsindir.
55 in önünden yaz aylarında her gün geçeriz, Erikli'ye gitmek için.

Sende biraz Keşanlı olmuşsun, bir gün birlikte pedallamak umuduyla
sevgiyle sağlıcakla kal

@mehmet sevinc

Çok teşekkür ediyoruz Mehmet...

@agnostika

Yorum için çok teşekkürler...

@Semih DORU

Yorumunuz için biz de çok teşekkür ediyoruz. Bizim coğrafik şansımız bu diyelim, kısa bir sürede kent dışına o temiz havaya çıkabiliyoruz.
Gezerken, gezdirmeyi de düşündüğümüz için, çevreyi, doğayı, ortamları da paylaşıyoruz doğal olarak...

@ali alper uyar

Çok teşekkürler Ali Alper, en kısa sürede birlikte pedallayalım bu güzel bölgelerde.

@fatih71

Sevgili Fatih, yaşadığın duyguları anlıyorum. Cube'ler için biz de uzun süredir dolandık durduk bayilerde ve eğer bir temin yolu bulamasaydık senin yaptığın gibi bir seçenek bizi bekliyordu. Neyse ki sorunu çözdük. Ben kadro ve görüntüye daha fazla önem veren bir yaklaşıma sahibim. Biliyorum ki üzerlerindeki donanımlar zaten hepsi birbirinin benzeri. Tabi Shimano her bisiklet firması için ayrı bir XT arttırıcı kullanıyorsa bilemem.
İçindeki yangını anlıyorum, eğer üzerlerine binemeseydik bizim de içimiz yanacaktı eminim.

@burhan ceylan

Yorum için teşekkürler. Gaz şişkinliği konusunda ben çok fazla yorum yapamayacağım, şişkinliği olanlar kendilerini biliyor zaten:)
Ama sevinilecek bir durum şu ki, bu şişkinlik bir süre sonra "Türk Kası"na dönüyor, öyle söylüyor uzmanlar:)

@CEM ATEŞ

Yorum için biz de teşekkür ediyoruz. Elimizden geldiğince binmeye devam...

@İsmail YURDAKURBAN

Çok teşekkürler, ne keyifli ve yaratıcı bir yorumda bulunmuşsun, zihnine sağlık. Beğendiğine çok sevindik...

@Harun Akalın

Çok teşekkürler "Genç Kurt." Senin forma da hep "yakıyor" ortalığı...

@haceli yılmaz

Biz de yorum ve iyi niyetli dilekleriniz için teşekkür ediyoruz.

@ironimperor

Yorumunuz için çok teşekkürler. Eminim yaz geldiğinde bu düşüncenizi gerçekleştireceksiniz ve çok keyifli olacaktır. İstanbul'un içinde bisiklete binmek kolay değil tabiki.

@Cihan Aydan

Yorum ve görüşlerin için çok teşekkür ediyoruz. Sunumu beğendiğine çok sevindik. Park ayaklarımız geldi ve taktık. Bizim de içimiz gitmedi değil hani. Suluk ve kafes konusunda şimdilik biraz düşünmedeyiz. Su işini sırt çantalarımızdaki su torbalarından hortumla çözüyoruz.

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Çok teşekkürler Ömer Faruk, dediğin gibi, kısa sürede kent dışına çıkıp kendimizi doğaya bırakabiliyoruz. Bu da bizim avantajımız. Bu yüzden şanslıyız.

@gokhan erdogan

Sağolasın Gökhan, beğendiğine sevindik, darısı herkesin -dilediği şekilde tabi- başına...

@philykia

Çok teşekkürler yorum için. Evet makinalar gerçekten güzel ve en önemlisi bizim içimize sindi. Umarım herkes gibi bizler de kazasız belasız kullanırız...

@OZAN CANBAY

Çok teşekkürler. Yanıtı Kamil ağbi vermiş, ben hiç araya girmeyeyim:)

Yeni C U B E leriniz hayırlı uğurlu olsun. Yine bizleri keşanın güzel manzaralarıyla oralara götürdünüz .Teşekkür ederiz bol ve sağlıklı pedallar dilekleri ile .Paylaşım için teşekkürler
:in: :in: :in:

Yine harika bir haftasonu geçirmişsiniz, ellerinize, ayaklarınıza sağlık. Ayrıca yeni bisikletleriniz de hayırlı olsun ,kazasız belasız uzun yıllarca pedallayın inşallah. Umarım önümüzdeki haftasonu birlikte pedallayabiliriz, şu Cube lere bir de biz yakından bakalım... :)

Çanakkale' den bütün Keşan' lı hemşehrilerime selamlar, sevgiler..!

@Kamil Yıldız

Pazar günü için çalışmalarımız sürmekte Kamil, bir aksilik çıkmaz ise hem tanışıp görüşeceğiz hemde birlikte bisiklet süreceğiz. Ancak pazar programınızı Hakan abine ilet ki bizde kurgumuzu ona göre yapabilelim.
sevgiyle sağlıcakla

@KAMİL TABAK

İnşallah abi, umarım kendinizi ayarlayıp gelme fırsatı bulabilirsiniz...

Yarın akşam her şeyi planlayacağız kısmet olursa, Hakan abiyle zaten irtibat halindeyiz; ben tüm gelişmeleri kendisine iletirim.

Tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın, sevgiler, selamlar..!

Geri