Scudo Sports

Mahalle kekolarından nefret edenler

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Artık bu kekolardan a'dan z'ye herkes nefret etmeye başladı arkadaşlar? Kim bunlar yahu? Mahalle girişlerinde bekçilik yaparlar, millete laf atarlar, gasp yaparlar, uyuşturucu ve esrar bunlarda, yoldan geçen herkesten para isterler, bisikletliye ve motosikletliye hatta arabalara düşmandırlar.

Mesela denk geldim bugün bir videoda yoldan geçen birkaç tane bisikletli küçük kardeşlerimize bıçak fırlatmışlar.! Bu kekolar millete sataşma hakkını nereden buluyor?

Yemin ediyorum alkoliğinden, kekosundan, haplanmışından, mahalle bekçisi kekolardan çok nefret ediyorum. Bunları toplayıp hapse koymak lazım akıllanana kadar. Ulan yolda giden bisikletliden ne istersin?

Mesela gelin arabalarının camlarını kırarlar, geçenlerde mahalleden geçen motosikletli adama kafasında kamera var diye saldırmaya kalkmışlardı. Ulan sanane adamın kafasındaki kameralardan? Tabi bu dediklerim özellikle seçtiğim kekolar, çünkü bazıları bu kadar kötü niyetli olmayabiliyor. Onların hakkını yemeyelim.

Scudo
Nerede yasıyorsunuz?

Çok afedersiniz mallık,barzoluk,elde tespih ayakta kundura ayakkabı ile sözüm ona delikanlılık,erkekliğin kitabını yeniden yazan ağır abilik,ve alttan almayı zayıflık,kibarlığı eziklik olarak adlandıran bir toplumda bunlar övünç kaynağıdır

@mekonzA
Sadece yaşamak olarak bakmamak lazım, memleketimde Ankara'dan İzmir'e; İstanbul'dan Bursa'ya birçok yeri gezdim. Ve gittiğim heryerde bu kekolardan vardı. Gündüz vakti haydutluk yapanlar falan memleketimde heryeri sarmış.

@berberci

Çoğunlukla onlar böyle o yüzden öyle dedim. Bizimkilerden de var. İşin ilginç yanı Polis görse bile bunlara hiç bir şey yapmıyor. Küçük çocuğa çakı bıçak fırlatmak ne demek ?.. Keşke mahalle huzurunu sağlamak için gizli polis ekipleri kurulsa pataklasalar bunları...

@KitapSever Kameralı motosikletliden korkuları o mahallede torbacılık gibi işler yapılmasından dolayı. Öyle yerlere polis uğramıyo mu asıl onu merak ediyorum, özerk bölge sanki.

Kekoluk yaşam tarzıdır ağbi.

@firestone haha bazı semtlere polis giremez. Aratın nettrn polisin giremediği semtler diye. Hem polis dediğiniz nedir ki? Bir gün bi işiniz düşmeyi versin, anlarsınız

• Beğen
Tepkiler: AbdullaHasan
@firestone
Hocam zaten videonun yorumlarında torbacılık muhabbeti vardı, özel harekat polislerimiz girse orada birşey bırakmazlar. İşin ilginç yanı sanki mahalle kendisinin kekonun, birde sahiplenmesi yok mu mahalleyi? Sınırdışı edeceksin bunları.

@eSEOZdee
Hocam hangi mahalleye polisimiz giremiyormuş? Bunlar uydurma şeyler, gerekli yetki olduktan sonra 1 günde memleketimizin genelinde keko bırakmazlar. Polislerimizi görünce zaten kaçıyorlar, bunlar masal sadece. Polisimize ne yapacak yahu bu kekolar? Olası bir fiziksel saldırıda polisimizin yetkisi var çeker vurur. Kimsede neden vurdun diyemez. :)

Matrix filminden;
Sizinle, bir süredir kafamı meşgul eden bir düşüncemi paylaşmak istiyorum. Bu düşünce aklıma sizin türünüzü sınıflandırmaya çalışırken geldi ve anladım ki sizler aslında memeliler sınıfına dahil değilsiniz. Bu gezegendeki tüm memeliler, yaşadıkları çevre ile içgüdüsel olarak bir denge kuruyorlar. Ama siz insanlar öyle değilsiniz. Bir bölgeye yerleşiyorsunuz ve çoğalıyorsunuz, tüm doğal kaynakları tüketene kadar çoğalıyorsunuz. Canlı kalabilmenizin tek yolu başka bir bölgeye yayılmak. Bu gezegende bu şekilde yaşamını sürdüren bir organizma daha var. Ne olduğunu biliyor musunuz? Virüsler. İnsanlar hastalıktır. Bu gezegenin kanserleri. Sizler vebasınız. Ve bizler de bunların ilacıyız.

@RedFoX
Tamam Suriyelilerin bazıları iyi olmayabilir fakat böyle ön yargı bence yapmamalıyız abi. Sonuçta hamile bir Suriyeliye tecavüz edip bebeğiyle öldüren Türkler de oldu. Şimdi böyle oldu diye Türkleri böylemi sınıflandıracağız. Bence kötü ahlak ırkla ilişkilendirilmemeli ve Suriyelileri böyle itham etmeniz bana kalırsa çok üzücü bir durum. Biz en kötü mahallelerin birinde oturduk ve taşındık ama şöyle söyliyim mahalleye köpek getiren toplarımızı kesip bize saldıranların (artık keko mu deniyorsa) hepsi gördüğüm kadarıyla "Türk" idi. Üstelik bu saldıranlar özellikle Suriyeli arkadaşımı çok kötü dövüyorlardı sırf "Suriyeli" olduğu için.

Gelirler 3 5 grup içlerinde arkadaşlarınız da vardır. Bisikletinize bakarlar " la gardaşım ben u paraya motor alim ya " der gider. Kurtulamadık !

@samet akkaya
Hocam benim bahsettiklerim bunların 5-6 tık farklı versiyonu, keşke tüm kekolar sadece 'bunun yerine motor alırsın' dese. :D Başlıkta bahsettiğim kekolar en gelişmemiş olanları, yolda giderken bıçak çeken veya para isteyen versiyonları. :)

Küçük bi şehirde doğdum büyüdüm. Ortaokula geçince bisikletimi yeniledim ve çektim altıma renkleri güzel, gösterişli bi dağ bisikletini. Tabi artık mahallemiz dar geliyodu, dünyaya açılmaya karar verdim :) Kenar mahalle sayılabilcek yerlere pek uğramazdım ama bazı ara sokaklarda laf atma, önümün kesilmesi, para istenmesi şeklinde olaylar yaşamaya başladım. Anneme babama söylesem ya bisikleti elimden alacaklar ya da mahalleden uzaklaşma diyecekler tabi. Ben de tek başıma binerken buna çare olarak olabildiği kadar hızlı binmeye başladım. Önümü kesmeye çalışanlar olunca geri dönecek imkan yoksa pedala daha da yüklenip manevra edip kaçıyodum. Kendi halime sakin sakin sürüp gezmek yerine, sayelerinde baya spor yapmışım aslında. Bu da kekoların spora olan katkısı diyelim :)

@firestone
Haha :D Bardağın dolu yanını görmek demekki böyle birşeymiş. :D

Bisikletim de son ses müzik var ülkücü müziği hiç bir s. yapamıyorlar.

@KitapSever nefret etme, onların çocukluklarına in, geçmişleriyle yüzleşmelerini sağla, onlara minik ve sevimli sürprizler hazırla, mesela biber gazı..

• Hahaha
Tepkiler: BIZDIK ve Hakan38
Geri