Scudo Sports

Magura Julie mi - Avid Juicy 5 mi???

Gökhan Seda

Daimi Üye
Tepki
123
Bisiklet
Trek
Arkadaşlar bu fren setlerinden hangileri minimum parmak gücü ile daha fazla güç üretebiliyor??? Amacım Trial-Freeride tarzı bir bisiklet toplamak, buna uygun hangisini tavisiye edersiniz...

Scudo
kullandığım bir cok magura yağ depolarında hava vardı ama o hava olayı kullanıcının kullanımına bağlı olarak doğmuş olabilir...

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Seda
1 senedir julie kullanıyorum. Performansından memnunum , hiç sorun yaşamadım. Juicy 5 kullanmadığım için iki freni karşılaştıramayacağım.

• Beğen
%90 dağ-patika yollarda önde 185 arkada 160mm rotorlar ile Juicy 5 kullanıyorum. Tek parmak ile çok kolay şekilde dozlama yapabiliyorum. Tam güç almak istediğimde ise sorun yaşamadan yani fazla güç harcamama gerek kalmadan yine tek parmak ile istediğim güçlü frene ulaşabiliyorum.
Maalesef Julie kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum.

• Beğen
G.Cem çok açıklayıcı olmuş, teşekkr ederim. Bu açıklamandan sonra juicy almaya karar verdim. Çünkü benim için önemli olan; tek parmakla tekeri kitlemek... Bunu başarabiliyorsa juicyi tercih ediyorum;)

ıkısınıde kullandım test ettım ıkısıde ıyı fırenler ama maguralar avıd 3 ayarında avıd 5 tabıkıde cok ıı fren hala kullanan arkadaslarım var ama bı arastır 2. el bı avıt 7 bulabılırsın o fıyatlara

magura julie gerçekten rotoru ezcek gibi kitliyo böyle fren görmedim avid e göre çok güçlü bence

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri