Scudo Sports

magura julie balata

nazo

Aktif Üye
Tepki
15
Magura julie hidrolik disk frenlerin balata değiştirme konusunda sorun yaşar mıyım? Hangi markalar uyum saglıyor?

Scudo
Baradine nin var balataları birde Ceusr bisikleti ararsan onlar sana yardımcı olabilirler

fiyatları hangi aralıkta biliyor musunuz?

Baradine ler 10-15 ytl gibi bişey sanırım ama ben her zaman orjinalden yanayım oda 2 katı kadardır en az...

1 çift olarak 10-15 ytl sanırım

Evet sadece ön a sadece arka için 10-15 ytl arası...

Teşekkür ederim baradine balatalar normal kullanımda yaklaşık ne kadar süre idare edebiliyor?

Valla herkese göre normal kullanım değğişir yani pek bir ortalama olmaz ama orjinal padlerle aynı süre dayanır yaklaşık...

Daha önce hiç disk frenli bisiklet kullanmadıgım için 1 çift balatayla ne kadar süre idare edebilecegimi bilmiyorum aynı süre derken ortalama sehir içi kullanımda ne kadar idare edebilir en az

valla arazide berbat havada 1 yarışta balatanın yarısıda bitebilir sürekli kuru hava ve düz yolda 3 sene bi,tmeyebilirde...

Kilonuz hava ve arazi koşuluna göre çok değişir... Ama genel şehir kullanımında 1.5-2 sene gibidir...

cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

hasan çağrı seni tebrik ediyorum.. bi konu bu kadar titizlik ile takip edilebilir ve bu kadar açıklayıcı cevaplarla bilgi verilir.. forumdaki herkez için örnek alınması gereken bi davranış bence...

Geri