Scudo Sports

Magura Julie - Avid Juicy 7 - Hayes Nine

Sahinoz

Forum Demirbaşı
Tepki
148
İsim
Ahmet Sahinoz
Beyler bu frenleri kullananlardan yorum alabilir miyim? Normalde Avid 7 düşünüyorum ama fiyat bakımından Hayes ve Magura uygun olduğu için sorma ihtiyacı duydum..

Scudo
1. si ayanda spd olmaması gere kio zaten 2.si de o avide 7 deyip geçme
açıkçası bnm param olsaydı onlardan alırdım çok fena frenler dünyada çif taraflı basan tek hidrolik olmayan fren ama almanı tawsiye ederim bu arada tek yaparken kendini geri wer we bütün işi dizlerine we frene bırak kolların gergin olsun nese hade bn kaçar bby

• Beğen
Tepkiler: Sahinoz
Memocan yanlış okumuş mesajı galiba ama demek istediği juicy 7 al.İyi fren.

Baya hızlı okumuş hem diski BB7 anladı hem de xc yarışı sonrası bahanelerimi street ile ilgili zannetti, spd ile hareket öğrenmeye çalışan insanın halini o günün sonunda düşünemiyorum :)

Sahilde wheelie yapmaya çalışırken kolları kırdığım da gözünden kaçmamış kolları düzelt diyor ısrarla ;)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
çok doğru söylüyor kolları kırma kendini geri ver.Pedala bas baktın bisiklet fazla geri gitti az bişey arka frene bas.Whelly yaparsın.

Ortadaki amortisör çok yumuşak olduğundan bi garip yapıyor dengeyi, bunda yapan yapıyo gerçi ama öğrenmek daha zor, bisikleti alınca her türden bol bol çalışıcam o kadar parayı boşa vermiyoruz :D

2.el ilanları bölümünde tam senlik sıfır hayes 9 var istersen bi bak. fiyatıda uygun gibi

Ben avid juicy 7 yi tavsiye ediyorum bunların arasında.. Zaten bildiğim kadarıyla hayes 9 ve magura julie den daha üst seviyede bu frenler.. Herkesin dediği gibi fren kolundan pad mesafesini ayarlayabilmen çok iyi bir özellik:) Onun dışında sanırım aralarındaki en hafif fren...

2.el Avid Juicy 7 alıyorum eğer bi aksilik olmazsa. Cevaplar için teşekkürler..

@BuRroM

evet bende juicy 7 kullanıyorum ve pad mesafesi koldan kırmızı bir düğme ile ayarlanıyor.

Rotor çapının büyük olmasının ne dezavantajı vardır, yoksa millet neden 160mm kullanır bileniniz var mı?

@Sahinoz

3 gr daha ağır :) dezavantajı street yaparken oraya buraya çarpıp yamuluyorlar ondan kullanılmıyor ayrıca iyi bir fren seti ile 160 mm rotor gayet yeterli oluyor. ama avantajı daha iyi durdurma performansı var.

3gr ağırsa mümkün değil almam :D :D

Anladm doğru aslında hiç aklıma gelmemişti çarpma işi, ve ihtiyaçtan fazla güç de hassaslığı azaltır yani 160mm rotorla yola devam ;)

Geri