Scudo Sports

magura hidrolik mineral yağ

haceli yılmaz

Forum Bağımlısı
Tepki
463
Bisiklet
Sedona
selamlar arkadaşlar 1 hafta önce almış olduğum 250 mg yağ benim bisiklete cok fazla geldi ben baya aradım bu yağı genelde kitin icinden cıkıyo ama cok pahalı 33 avro falan vede içindeki yağ 50 mg bende gittim 250 mg olanını aldım bana baya fazla onun için 50 şer mg olarak satabilirim değişimi kolay bendeki juliy di ama diğer guruplara set gerekiyo galiba neyse ihtiyacı olan varsa 15 tl den 50 mg olarak sata bilirim saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Ucanismail
Scudo
ben bunu araştırdım onun için feren setini cöpe atmaktansa almak daha mantıklı geldi bu arada şimanonun kiylede arasında fark varmış kimse önermedi bende riske atmayıp orjinalini aldım dot yağ olsaydı farketmiyodu ama başka yağlar oringleri yani contaları patlatıyomuş zarar veriyomuş yani bende almadım dediğim gibi herşeyin kendi ürününü kullanırsak herzaman randıman alırız arkadaşım mineral yerine dot koydu ve artık yeni bi seti oldu cünki değişmek zorunda kaldı fren setini

keşke bu bilgileri başta ala bilseydik ama tüm steyi alt üst ettim ama bulaadım amamherkez bana şimanonun ki maguraa olmaz illada magura dediler bende o yüzden bu şekil alım aa genede orjinal orjinaldir kardeşim bilgi ii teşekkürler

Bu arada bisikletlerinkinde de durum aynı mı emin değilim, ama arabalar için bir fren hidroliği kutusu açıldıktan uzun süre sonra tekrar kullanılamaz.

bisiklette aynı sorun yoktur sanırsam ama tam emin değilim cünki yağ değişimi yapılıyo altı üstü

50 mg yağ 30 eur..çok pahalı değil mi_? arabada kullanılan yağdan ne farkı var?

• Beğen
Tepkiler: selçuktan
yılmaz abi elinde yağ varsa biraz alabilirim şu bebek yağı yüzünden habire fırça yiyoruz:D

Geri