Scudo Sports

Mağaza önerisi lütfen

emreuzun

Aktif Üye
Tepki
17
Bisiklet
Ümit
Merhaba abilerim ve ablalarım ;
2 hafta içinde Salcano ng650 alıcam. En uygununu nerden alabilirim? (istanbul içi)

+ Eski bisikletini getir 50 tl ucuza götür gibi bi kampanya varsa iyi olur. (eski bisikletimin markasi umit)

Scudo
Bu arada eklemeyi unutmuşum. v-fren olacak.

eski bisikletini başka yere satabilirsin kaliteli mağazalar almazlar (satman için faturası olması lazım)

• Beğen
Tepkiler: emreuzun
Teşekkürler. Peki Salcano ng650 yi nerden alabilirim. (Uygun olarak.)

Peşin alacaksan Sirkeci' de bulunan Salcano bayiler sana yardımcı olurlar diye düşünüyorum...

Şöyle bir tavsiyede bulanabilirim. (link) buradan istanbul içi avrupa ya da anadolu bayilerine bak.Sana yakın ve uygun bayi yerlerini çıkartırsın.Peşin fiyat için bayileri telefonla arayarak fiyat alabilirsin.Hangisi hesaplıysa ordan alabilirsin.

@Merih20

Teşekkür ederim ama biraz uzak. Ben Sancaktepe'de oturuyorum.

@gok

Teşekkürler yarın arayacağım. :)

@kılınçumo

Tam olarak nerde? + Yakınsa benim için fiyatını sorarmısınız?

Fatih deki köprü altındaki esnaflara mutlaka uğra.Yetkili bayilerdeki fiyatlardan bile daha uyguna fiyatlar mevcut, trek markasının düşük modellleri de dahil olmak üzere

(link)

İstanbuldaki bayii veya teknik servis listesinden Ali ihsan özen nin telefonunu bulun. Salcanonun her teknik servisi hemde yetkili satıcısıdır. Dükanında 2. el bisiklette sattığı için ,Tahminimce büyük ihtimalle bisikletinizi 2. el olarak alır. Ancak alır mı Alırsa kaça alır, neye göre alır bunu bilemem. Bu durumu en iyisi kendisine telefonla sormak, eğer olumlu yanıt alırsanız gidip almak. Nakit ödemede her yerde olduğu gibi buradada pazarlık yapabilirsiniz. Dükkanı Fenerbahçe stadının karşısındaki büyük açık otoparkın yanında.

@cömert özen

Teşekkurler. Deneyecegim.

Abilerim hepinize teşekkürler. Salcano Sultanbeyli bayisiyle 410 TL 'ye anlaştık. + Kask, Suluk, Pompa, Yama seti Ne kadar yapar? (Fiyat Olarak) Tek tek fiyat söylerseniz iyi olur.

Geri