Scudo Sports

Maden Suyu ve Soda ile arasındaki fark!

Maden suyu içiyor muyuz?

• Hayır

• Seyrek

• Günde 1

• Günde 1'den fazla

• Toplam katılım
    73
gunde 1 veya 2 tane kızılcahamamda fena değildir
paylaşım için saol

soylemeyi unuutum tv bir dr küçük bebeklere dahi maden suyu içirin çok faydalı demişti..
hatta cildinize tampon yaparak yıkarsanız cildi temizler

Scudo
Bu maden suyunun gazlı olmasından dolayı mideyi genişlettiğini; kana çabuk karışarak temizlediği ve nihayetinde kilo aldırdığı gibi ilginç hikayeler duydum arkadaşlardan vakti zamanında..Ne kadar doğrudur acaba?

bugün cm aktivitesinden döndükten sonra tam 4 adet maden suyu içtim kaybettiğim minarelleri fazlasıyla almışımdır sanırım

@omerrrr

Evet kana hiçbir işlem olmadan direk olarak geçiyor çünki inorganik madde oldukları için hücreden küçükler ve parçalanmadan hücreye girerler. su ne yapıyorsa buda onları yapıyor. Kilo alma hakkında bende tam tersini duydum bir doktor kilo verdirir diyordu. Ayrıca yazılarda hiçbir zararına rastlanmadığı yazılmıştı.

Maden suyu doğal,soda ise tamamen yapay bir ürün diye biliyorum.Maden suyu aynı zamanda minarel deposudur.Soda gerçekten çok zararlıymış

Elbette birçok yararı var ama ben nedense hiç sevmiyorum ya, tatsız geliyo bana yoksa içmiyo diilim. Ama meyve suyuyla karıştırıyorum. Alıyorum bir beypazarını döküyorum geniş bir bardağa, biraz da, genelde Ananas suyu oluyo, meyve suyu döküyorum lezzetli bir içecek elde ediyorum. Ancak öyle içebiliyorum ben :(

@engin kızılcan

Tatsız gelmesi normal çünki o bir su :D normal sudan farkı daha fazla mineral barındırması. ;)

günde minimum bir şişe maksimum 3 şişe içiyorum ... kızılay favorim

paylaşım için teşekkürlerr...

Geri