Scudo Sports

made in italy bianchi vento aura

Scudo
Maşallah bisikletiniz de pek küçükmüş:) Boyunuz 2 metre var o halde.

Süper bisiklet , tamamen orjinal parçalardan oluşuyor galiba .

@Cem Unden

teşekkürler cem bey, evet tamamen orjinal italyan bir bianchi, bu bisiklet 90 lı yıllarda kendi paramla aldığım ilk bisikletim

Hayalimde hep orjinal bir Bianchi sahibi olmak var . Ama benim hayalimde yatan kelebek bu ! "Bianchi = kelebek" demek yanlış hatırlamıyorsam

Bianchi Oltre $10.500
(link)

Birde Bianchi'nin şu 90'lı yıllara ait modeli var . Bazı arkadaşlar , İzmir'de bu bisikletlerin satıldığı mağazanın camına ekmek banarlardı . Hatırlarsınız , belki :) Şu meşhur Columbus kadrolar , ne ulaşılmazmış

(link)

@Cem Unden

evet bir zamanlar key plazanın camına yapışıp kalırdım sinek gibi :Dişte gerçek bisikletler onlardı şimdi fasafiso bianchi linktekini beğendim güzel bisiklet
bianchi =piyanoda beyaz tuş demektir cem bey:D

@RECEP ÇALIŞKAN

Beyaz tuşun özel adı mı oluyormuş !!!

Ne cahilim . Öğrenemedim şu İtalyancayı

Recep bey çok güzel bisikletiniz :) bizim aşağıda depoda var kapıcıda eski model bianchi yol bisikleti,ah bir satmadı :) ama yakında alıcam ondan..

Bianchi Oltre gerçekten iyi bir makine, benim de hayallerimi süsler. :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Cem Unden

Dayımın antrenman bisikleti Columbus'tu ben bile acayip basabiliyodum o bisikletle :) mükemmel bişeydi. o zamanlar bisikletten o kadar iyi anlamazdım ama çok özel bi bisiklet olduğunu belli ediyodu. bu arada bisiklet onnumaraymış.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Tolga Yücel

teşekkür ederim tolga bey ,eğer almak isterseniz bu bisiklette satılık bilginiz olsun malum siteye çok kolay bir şekilde koyabildiğim için bu siteyle uğraşmadım açıkçası!

Tam bir Klasik. O na iyi bakmışsınız :)

Hatırladığım kadarıyla (tabi biz çocuktuk o zamanlar) bizim mahallede birisinde vardı bu modelden. O kullanırdı biz arkasından koşardık. Çok güzel bisikletti, hemde çoookkkk...

Geri