Scudo Sports

Maalesef dolar:4,13 euro:5,12 arkadaşlar...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@MossoM
kronun bir üretimi olduğunu sanmıyorum, dışardan parçaları alıp birleştiriyor.corelli tek yerli alüminyum kadro üreticisi.benim bahsetmek istediğim ışık-çanta-aksesuar gibi alım için sınır değer olan değerin altındaki ürünler... 2.el ürün almak karbon ayak izini arttırmamak adına da olumlu bir davranış...selamlar

@MossoM

10 liraya sınırsız internet:
(link)

sen canını sıkma başımızdakiler vergi alabilmek için 22 euro'ya çektiler sınırı:
(link)

@bianchi10
Aynı şeyi abd ve Avrupa da yapmaya başladı diye biliyorum. 22 euroya düşürmesi bi önemlem tabi hoş olmasa da ama 20 euroya ithal ettiğiniz şeylerde totale vurunca sorun olur diye düşünüyorum. Sanırım madem üretemiyoruz tüketmeyelim lanet olsun demek daha mantıklı en azından düze çıkana kadar. Çoğu para hobi işlerine gidiyor parklarımız bahçelerimiz, sanat galerilerimiz, kültürel etlinlik çeşitlerimiz çok fazla olsa belki bu şekil arayışlara da girmeyiz. Eskişehir merkezinde yaşamış olanlar beni anlayabilirler. Şu an İstanbul dayım arasında dünya kadar fark var. Burda etkinlikte para üzerine inşa edilmiş durumda.

Netgalaksi nedir şaka falan değil dimi henüz linke tıklamadım:)

@MossoM
Net galaksi ye baktım 12 ay taahüt istiyor max bağlantı hızı 4 mbps
Düzeltme;taahhüt 24 ay mış.

@Fırat Ç.

Malesef 4 mbps çok az ama fiyatta ona göre tutulmuş tabi 4 tam dört olarak kullanılabiliyorsa o da olur aslında netten film izlemeyenler için. Hiç netin olmamasındansa böylesi daha iyi sanki.

@MossoM
Ben eve internet bağlatmıyorum taki gsm şirketleri gibi faturasız yani taahhütsüz bir seçenek sunana kadar telefonumdan faydalanarak internete giriyorum,sizede tavsiye ederim zaten verdikleri internette sabit hız garantisi yok,fiber değil(son iki cümle benim yaşadığım yerde mevcuttur)

• Beğen
Tepkiler: MossoM
@Fırat Ç.

Katılıyorum önce iptal edicem bakıcam bu şekilde yaşayabiliryormuyum telde 4 gb internet var. Hayır kullansam ödeyimde kullanmadığım pakete 80 çok bu zamanda. Belki bu şirketlerde indirime giderler gelecekte bilemiyorum.

10 Tl ye net sağlayan şirket herhangi bir sorun olduğunda çözebiliyor mu? Ya da bilgilerimizi başka şirketlere satmama garantisi var mıdır:) @bianchi10

• Beğen
Tepkiler: Fırat Ç.
@Serkan Mıstınoğlu Cin parasının değerini düşük tutmasın diye kaç defa pazarlık yaptı eski abd baskanlari . Bizde aynısı olur mu ? :):):):)

Konu kapsamında araştırdım yerli el feneri yok denildiği için gerçekten yok ama şöyle harika bir şey var ve akibetini öğrenemedim. Umarım bugün üretilip satılıyordur ama kolayca bulabilmem gerekirdi öyle olsaydı: (link)

@MossoM

Böyle pilsiz manyetolu el fenerleri vari evde de var bir tane ama aydınlatma mesafeleri pek iç açıcı değil:

9164653232178.jpg

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
dolar çıkınca başlık açmayı biliyonuz ama dolar düşünce kimse düştü demior. işin gücünüz ... töbe tövbe...

(link)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Osmanlı Torunu 1453
Gerçekten bu haber sizi mutlu edebiliyor mu yoksa şaka mı yapıyorsunuz umarım şakadır

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
1dolar=1tl olunca (sıfır atmadan) haber yapılır

@Osmanlı Torunu 1453
Kaça düşmüş göremedim de? Hala başlığın üstündeydi en son :snzdglsn:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri