Scudo Sports

Maalesef çaldırdık

Scudo
Sülalem raad bisikleti eve almazlarsa çalınsın üst setlisini aldırırım sıkıyosa almasınlar :cool:

@Yasinadar hocam nasıl bi sigorta bu biraz bilgi verebilir misiniz ? nekadara nerden yaptırdınız vs...

geçmiş olsun hocam bisikletin yeri yatağının yanıdır. özellikle büyük şehirlerde istanbul, ankara, izmir vb. dışarıya, kömürlüğe, apartman boşluğuna bisiklet koymak hırsızlığa davet çıkartmak gibi netice çalınınca geri bulması kolay olmuyo daha küçük bölgelerde bir ihtimal kimsenin gözü yemiyo pahalı veya ucuz bisiklet çalmaya o yüzden evin içine almak (eğer yeriniz varsa) yeriniz yoksada daire kapısının karşısına bağlanabilir ama bisiklet alarmı kullanmak gerek sadece kilit etkili olmuyor. Birde ufak gps tracker cihazlar var ebayde aliexpresste mevcut 2-3 dolar takip cihazı hayvanların tasması için kullanılıyo bisikletin herhangi biyerine konabilir böylelikle bisikletin nerde olduğunu öğrenme şansınız oldukça yüksek

• Beğen
Tepkiler: Yasin donmez
Ahaha bisikleti kendi çalışmamla aldım oyüzden lafını hiç umursamadım :D Ayrıca forumda niye böyle atarlı insanlar var sinirinizi gidin bisiklet sürerek çıkartın :D

Trolololol. şaka yaptım kendim çalışıp almadım Babam la annem aldı Kekledim seni xD Ama onlarda dışarı koymama izin vermezler zaten ben istesemde Bisikletimi yatağımdan ayırmam :D Yanlız senifena trollerin gece gece :D Ayrıca yenisini aldırırım derkende şaka yaptım alın dersem döver babam ahahah :D

iyi hoş eve çıkarın diyorsunuzda, 4-5 kat asansörsüz yerde oturanlar var (bknz:Hüesyin),15 kilo bisiklet 2.kattan sonra 50 kilo olmaya başlıyor,palanga sistemi kursak aslında bisiklet dışında pazar alışverişleri içinde faydalı olur ama yapıcak bişey yok.

Geçmiş olsun çok fazla duyulmaya başladı hırsızlık olayları maalesef polisimiz bulsa bile kâr etmiyor, salıveriyorlar.
Bisikletimi daima balkona bırakıyorum ve bazende merdivenlerin demirlerine bağlıyorum. Evim 5. kat ve mtb kullanmama rağmen asla asansör beni yıldırmıyor, ilk başlarda ağır geliyordu ama in çıktan sonra çok pratik bir şekilde asansör ile indirip çıkarıyorum :)

• Beğen
Saat gecenin iki buçuğu, aklıma kurt düşürdünüz ve benim oğlanı içeri aldım. Babannem uyandı, sen delirmişsin haberin yok diyor. :D

https://i.hizliresim.com/mEMEN4.jpg

https://i.hizliresim.com/E3m3Ag.jpg

Bu arada geçmiş olsun.

@akiros
Harika bisiklet. Bu sıkatt in hangi modeli acaba?

@Ahmetgitar tablo uymadi bisiklete ahmetcim :D

• Beğen
@MuratHan
Mukemmelmis fiyatida uygun

• Beğen
@Kuzey Ege At çalma mevzusu nam salmak için diyebiliriz , At calmayana kız vermezlerdi . Şu an herhangi bir yerde öyle bir olay olmuyor . Çerkeslerde hırsızlık çok kötü birşeydir kişiyi toplumdan dişlarlar.

@mariokaldato
Öneririm yani çok güzel bisiklet

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geçmiş olsun. Ev sigortası gerçekten çok mantıklı, ben zorunlu olduğu için yaptırıyordum ama poliçe kapsamını bu seneye kadar okumamıştım hiç. Hırsızlık, su basması, ev kazalarına bağlı yaralanmalarla ilgili sağlık harcamaları dahil daha birçok şeyi kapsıyor; ki senelik 200 lira civarı bir ücret ödüyorum.

Konut sigortaları,evinizin içindekileri kapsar.
Odunluk,ardiye,sığınak gibi yerlerde olan eşyalarınız kapsam dışıdır.
Bende üç yoldaşım çalınınca yeni bisikletimi evimde saklamaya başlayıp evi de sigortaladım.
Evi sigortalatıp bisikleti dışarda bırakmayın,şirket tazmin etmez,bilginize..
Yasin kardeşimiz Danimarka da bu olayı yaşamış,geçmiş olsun diyelim..

• Beğen
@Yasinadar öncelikle çok geçmiş olsun, sigortanız varmış iyiki. Sormak istediğim bir kaç şey var yanlış anlamaz iseniz. Acaba sigorta firmasını paylaşabilir misiniz özel mesaj ile? Çalıntı + kaza sigortası mı yoksa sadece çalıntıyı mı kapsıyor? Maliyeti ne kadar oluyordu size? Bisiklet alındığında değilde 3-4 ay sonra sigorta yaptırılabilir mi?

Geri