Scudo Sports

Lütfen yardım edin, isyan edeceğim :)

Tepki
5
Arkadaşlar elimde nakit 700 lira var, dandik bir sıfır yerine mümkünse iyi bir 2. el almak istiyorum. Bütçem kısıtlı farkındayım bu yüzden taksit seçeneğini masaya yatırıyorum. Ama 2. el piyasası gerçekten çok pahalı ve kimse taksite yanaşmıyor. Çalıntı almak istemiyorum. Vize dönemi olduğu için çalışamıyorum. Böyle kenarda yatan güzel bir 29 luğunuz falan varsa ve bu refah yoksunu insana biraz güvenmeyi tercih ederseniz, bisikletinize talibim. 3-4 taksite hallederim.5db574a8-5b67-422d-8626-3805ae0c6b15.jpg

:D
Bu çocuk gibi kestirip atamıyorum da arkadaş, saplantıya dönüştü resmen.

Scudo
Aramiza hos geldiniz,

Keske direk ilk konu olarak böyle bir konu degilde tanisma konusu gibi bir konu acsaydiniz ve biraz forumda arkadas edinseydiniz. Insanlari tanidikca belki daha bir baska olurdu durum.
Böyle sizi kimse tanimadan etmeden nasil güvene bilirlerki size?

Ayrica vize dönemi oldugu icin calisamiyorum demisiniz, ne vizesi almaya ugrasiyorsunuz? Bu dönemde belki devamli bir is yapamasiniz ama günlük haftalik isler olabilir, calismak isteyince bu tür islerdede calisarak bütcenize katgida buluna bilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Hocam direk giriş konusu bu. Haklısınız ama gecenin şu saati hala forum forum bisiklet arayınca sabır kalmıyor. İşin garibi bisiketin lüks bir ürün haline gelmesi. Bu arada Murat Bey Almanca için teşekkürler ilginç bir etimolojik yaklaşım olmuş.

@b0zbey
Tesekkürler bilmiyordum, böylece yine bir sey ögrenmis oldum. :):harika:

@buğradayı
Buarada almancayi ben yazmadim, tesekkürü @b0zbey hak ediyor.;)

Valla şehirde arkadaşlarınıza sorun veya bisikletçilere gidin iyi bir pazarlık ile birakacaklardir size tahminimce. Veya büyük bi ilde iseniz bit pazarında güzel bi şey bulabilirsiniz biraz masraf uğraş olur size ama şöyle drop barli kendinizin tasarladığı gibi çok hoş bisiklet olur. Çanakkale de 2 tanıdığım yaptı ve şehirdeki en güzel bisikletler onlar. Fazla masraf da çıkmayacaktır eminim. Yani hayalinizdeki bisiklet olabilir. Ama eğer şehir tipi değil de mtb tarzı alacaksanız hani ben kaldırımdan inerim haşin kullanırım diyorsanız 2. El piyasasını iyi araştırmanız gerekir

Berk, şu arkadaşlarının yaptığı drop barlı olayını biraz açar mısın? İstanbul'dayım ama burada öyle bit pazarı yok ya da ben bilmiyorum.

@berktx Bi de Çanakkale de varsa oraya gelebiirim.

@buğradayı Feriköy'de her Pazar bit pazarı kuruluyor.

(link)

• Beğen
Tepkiler: akify.
@buğradayı öncelikle dağ - yol - şehir bisikleti arasında bir seçim yapın ondan sonra bu konu hakkında fikirler yurutulebilir

Geri