Scudo Sports

Lütfen Yardım Edin Bisiklet Seçimi

@Onur Sarcan

O konuda bir şey diyemem açıkçası. Uzun süre Kron kullandım, çok memnun kaldım ama benim kullandığım sene Kron hem servis hem de bisiklet kalitesi olarak iyi düzeydeydi.
Sonraki senelerde insanlardan çok şikayet duydum.. Salcano hiç kullanmadım ama Salcano da servis konusunda çok iyi değilmiş..
Bunlar duyduklarım tabi, deneyimlediklerim değil..

Ama 29er yol alma konusunda daha iyi olacaktır kesinlikle.. 26"'e göre daha hızlı gidersiniz, her pedalda daha fazla yol alırsınız..

Scudo
@Onur Sarcan

öyle diyolar ama bu bütçeye en uygunu bu oluyor başka şansın yok ben düşünmedim aldım şuan memnunum :)
30 km hızla taşlı araziden indim 35-40 km hızla şehir içi kullandım ani frenleme serilik manevra hepsinden çok memnunum.

yarın almaya gidiyorum haydi hayırlısı inşallah bi sorun yaşamam sizce bisikleti aldıktan sonra ilk kullanımda bisikletin kadro-maşa böyle yerlerinde sorun yaşarmıyım :)

@Onur Sarcan

Rica ederim bi sorun yaşayacağını sanmıyorum :)

bende senin gibi uzun boyluyum (1.93) ondan bende 29 düşünüyorum. 26 da bizim gibi boylu kişiler çocuk bisikletine biner gibi oluyor. çoğu arkadaşımın espiri konusu olunca bende değiştirme kararı aldım. 29 un parça sıkıntısı çekiceği konusunda da ileriki zamanlarda zorluk çekmiyeceğini tahmin ediyorum. öğrendiğim kadarıyla specialized biraz daha 29er lere ağırlık verecekmiş. Böyle büyük firmalar böyle düşünüyorsa 29er leri sıkıntı çekmeden alabilirsin bana göre. kodro boyuna da dikkat etmen gerek ben special.. ta 21''(xl) kadro düşünüyorum. (bende specialized Rockhopper Comp 29 almaya niyetliyim ama euronun gözü kör olsun durmadan yükseliyor :( ..)

salcanoyu çok beğeniyorum fakat kron 2013leri de katalogdan inceledim. güzel görünüyor. henüz bayilere gelmedi. bence 1-2 ay bekle.

Bende MTB alacağım boyum 170 ben yinede 29 jant almayı düşünüyorum (29 jantın avantajları çok fazla) bence Salcano yu al freni hd ye çevir vitese dokunma bana kalırsa 24.Vitesi bile kullanacağını sanmam...

@OsmanBayraktutan

düz yollarda bana 27 bile yetmiyor. belli bir tempo tutturunca daha yüksek olsaydı diyorum.. :p:cool:

Geri