Scudo Sports

Lütfen Tepkisiz Kalmayalım

@koray bulut

Bu şerefsizin ecelini Allah kedi tarafından verirse birgün anlar kedinin canının kıymetini.Zaten kedi önceden trafik kazası geçirmiş hasta ve ağzında dişleri bile yokmuş yemeği zor yiyormuş.
O yaşlı hasta kedi inşallah rüyalarına girerde uyuyamazsın üniversitede okuduğunu sanan mahlukat..

Scudo
Savunması şaka gibi, kedi köpeğine saldırmış.Ne denir ki buna... Köpekte süs köpeği sanki , pitbull..

(link)

eger ızmırde olsaydım bu cocugu aynı sekılde ınanın tekmelerdım
hatta kafasını da ezerdım kı anlasın
benı utanmadan polıse sıkayet edebılıyorsa etsın
kım ınsanla hayvan arasındakı farkı bılıyorkı polıs bılsın de
bana bu durumun kısasa kısas olmayacagını anlatacakmıs
o kedınınde aklı var zekasıda ıletısımıde aılesıde canıda
ınsanın yasadıgı her seyı yasıyor onlarda hayatlarında

nıtekım aıleden bırı gıbı yasıyor evlerde kedıler ve bılumum tum hayvanlar
2 yılın uzerınde kedı besledım evımde
benden temız benden duzenlı benden akıllı ve dunyaya karsı benden daha zararsız

sarhosmus boşa oksıjen tuketen yaratık
sarhos olsan ne yazar madem ne yaptıgını bılmıyorsun ıcınce neden kopruden atlamıyorsun

sarhostum dıye bır bahane hıc bır suc ıcın soz konusu olamaz ancak yanlıslıkla yapılan bırsey ıcın belkı gecerlı olabılır

İzmir'de Bir Kedinin Dövülerek Öldürülmesi

İzmir"in Bornova ilçesinde bir büfe işletmecisinin, beslediği sokak kedisinin dövülerek öldürüldüğünü polise bildirmesi üzerine olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Bornova"da büfe işleten A.D. polise başvurarak, beslediği sokak kedisinin bazı kişilerce öldürüldüğünü bildirdi. Büfenin güvenlik kamerasının olayı kaydettiğini belirten A.D, görüntüleri polise verdi.
Güvenlik kamera kaydında, büfe önüne gelen ve pitbull cinsi bir köpeği yanlarında getiren 4 kişi arasında bulunan bir kişinin, kediyi tekmelediği ve başını ezerek öldürdüğü görüntülerinin bulunduğu öğrenildi.
İnceleme başlatan polis, kediyi öldürdüğü iddia edilen üniversite öğrencisi U.G"yi yakalayarak gözaltına aldı.
İfadesi alınan U.G, savcının verdiği talimat üzerine 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında işlem yapıldıktan sonra salıverildi.
Kanun gereği, U.G"nin idari para cezasına çarptırılacağı öğrenildi.

Bu gibi olaylar sadece para cezası olarak odenmezkı bence ceza çok hafif sizce ??

oh ne güzel parası olan istediği hayvanı oldursun sonra para cezası bu ne boyle

Video'da dikkat ediyorum da köpeğini kediye doğru saldırtmaya çalışmış şahıs ama o bildiğimiz kavgacı hırçın pitbull bile sanki kedinin halini anlamışcasına saldırmamış yavru kediye , düşünebiliyor musunuz bu ince anı , insan olmaktan utanıyor kişi bazen.

Uğur Günaydın
Ege Üniversitesi Su ürünleri öğrencisi..

Kendiside su ürünü olduğu için memeli sınıfından bile değil..

TEK HÜCRELİ AMİP'TİR KENDİLERİ..:boese157:

@Tolga Ayla

Haklısın Tolga kardeşim,bu adamlar su ürünü diye kimbilir hangi hayvancıklara deney amaçlı katliam yapmışlardır.Facebook profilinde belli yılan ve hayvanlara ilgi duyduğu pitonu dolamış biryerine.Birde kediyi bende yavru sandım dikkatlice büfecinin yorumlarını okuduktan sonra anladım ki kedicik yaşlı hasta bir kedi hatta önce trafik kazası geçirmiş ağzında yemek yiyecek dişleri bile yokmuş.
Köpekte tepki vermedi video da ,cani tekme atarken düştü keşke kafasının üzerine düşse idi de görse idi gününü.
Bu çocuk okula nasıl dönecek bunca olaydan sonra bence Tunceli'ye geri dönsün töreleri ona yakışan cezayı verir.

Geçtiğimiz gün Bornova Küçükparkta EÜ Su Ürünleri Bölümü birinci sınıf öğrencisi Ufuk Günaydın'nın bir kediyi öldürmesi ve toplumda meydana gelen tepkiler üzerine, EÜ Su Ürünleri Fakültesi Dekanlığı'ndan açıklama yapıldı.
Açıklama şöyle;

KAMUOYUNA DUYURULUR

Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'ne bu yıl kayıt olan Ufuk GÜNAYDIN'ın yapmış olduğu insanlık dışı davranışı tüm öğretim üyelerimiz, çalışanlarımız ve öğrencilerimiz olarak kınıyoruz.
Farklı toplumsal olaylarda olduğu gibi, bu insanlık dışı davranışın neticesinde akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizden gelen yoğun tepkiler Üniversitemizin etik ve bilimsel değerleri her zaman öncelikle savunmakta olduğunu göstermektedir. Ege Üniversitesi, bilimsel düşüncenin üretildiği bir eğitim kurumu olmanın yanı sıra farklı alanlarda çok sayıda sosyal sorumluluk projesini oluşturarak hayata geçiren saygın bir kurumdur. İnsan ve hayvan haklarına saygı, Üniversitemiz öğrencileri ile paylaşılan temel değerlerdendir. Meydana gelen bu konuda gerekli hassasiyet gösterilecektir.

Bu kapsamda, öğrenci hakkında Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği uyarınca yasal işlemler başlatılmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.

EÜ SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

Ben hiç yadırgamadım.İnsanoğlu bir başka insana neler neler yapıyor.Taşla recmediyor,canlı canlı yakıyor vss o yüzden hiç şaşırmadım.

• Beğen
Tepkiler: Hasan ERKAN
@Niyazi ALTUN
Kusura bakmayın.Başka sitelerde olacağı hiç aklıma gelmemişti.Video'yu izleme imkanım oldu.Ama izlemez olaydım içim parçalandı.Gerçekten insanoğlu şu evrendeki en acımasız varlık... Bu şerefsize hayvan desek hayvanlara hakaret etmiş oluruz.. Çünkü video da kedinin düşmanı olarak bilinen köpek bile doğru düzgün tepki vermiyor zavallı kediye... Kaymakamlık ilgelenecekmiş haberde öyle yazmışlar umarım suçunu en ağır şekilde öder.Zaten bu şerefsizi insanlarımız gördükleri yerde başını ezmek için can atar...

hücreler birbirleri ile savaşır içimizde...
ve insan savaşır insanla ....
deprem yıkar ortalığı....
seller yıkar ortalığı...
yanardağlar patlar gök kapkaranlık olur ...
sülfürük asit boğar canlıları
bu gezegen de herşey savaş halinde...
aç aslan geyiği avlar....
erkek aslan gelir budun en iyi tarafını alır...
doğa acımasız öldürücü...
bu gezegenin prosedürü öyle.....

bir kaç gün geçti diye hemen unuttuk galıba olayı imza kampanyası olayı falan vardı ne oldu .

• Beğen
Tepkiler: Gülgün
sessizkalmasucaortakolma sitesinde, TC Kimlik numarami da vererek dilekceye imzami atmiş oldum.

Geri