Scudo Sports

Lütfen acil yardım...

garces

Üye
Tepki
1
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar bügün sedona 759 almaya gittim fakat bayide duran arkadaş öncelikle 29er yerine 26er'i özellikle önerdi ve Merida MATTS TFS 300 çok daha iyi dedi. Sizce hangisini almalıyım? 2 gün içinde bisikleti alacağım. İki bisikletinde özellikleri aşağıda.
http://f1303.hizliresim.com/17/b/kxxyg.png

Scudo
donanım olarak sedona iyi ama kadro olarak bilemem

ben olsam merida derdim...

donanım olarak sedona daha iyi ama kadro olarak merida yerinizde olsam sedona alırım çünkü 29'' bnde 29'' kullanıyorum her türlü avantajlı ancak 26 kullananlar 26' güzel der :D

Donanım , görünüş sedona derim ben.

Direk Sedona,kadro filan fasa fiso önemli olan donanım.

bence sedonayi al tek eksisi kadrosu onuda degistirmek kplay zaten istersen sonra kadro degistirirsin 29 er pisman etmez bence

İkisi farklı katagorilerde nasıl sedona alma merida al dedi anlamadım neye istinaden söyledi bunu ?

@Murat BAYRAKTAR

Öncelikle 29er yerine 26" al dedi. MTB için daha rahat olduğunu söyledi. Daha sonra ben 751 olsun o zaman deyince sedona yerine merida'nın daha iyi olduğunu ve tfs 300 önerdi, fiyat olarak da 1600 TL söyledi.

öncelikle 26mı yoksa 29mu ona net bir karar vermeniz lazım, o zaman zaten seçeneklerden biri eleniyor. Eğer boyunuz 1.80 civarı ise 29er bisiklet çok daha uygun olacaktır, kısa boylu iseniz görsel olarak sırıtır. Eğer boyunuz uzun ise hiç düşünmeden 29er sedona derim..

Geri