Scudo Sports

Lüleburgaz'da günlük turlar...

@Ufuk KOÇARSLAN

aslında şöyle oldu olay yandn geçerken ilk umut havladı sonra köpeğe ayagını salladı ardında 3 tane daha cıkınca biz pedallara kuvvet yollda nasıl kum lastık saplanmıs dereye ucuyordum az kalsın :D ama bır bırımızı ezıcez kacarken :D keske kamera olsada cekseydı bzıı ızleyıp ızleyıp gulerdık :D

Scudo
Böyle durumlarda soğukkanlı bir arkadaş kamerasını çalıştırmalı. Youtube'de rekor kırardı herhalde.

Filmin ismi "Büyük Kaçış".

...sıcaktan ve saatlerdir pedal basmaktan yorulmuş bir kaç kişi, az sonra başlarına geleceklerden habersiz, güneşin altında ağır ağır ilerliyordu...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Super keyifli güzel bir tur olmus, Fotgraflar acayip hosuma gitti. Leylegi havada gormussunuz anlamını biliyorsunuzdur:) Artıkkk sizi yollar bekler...,

Esasında o su bir fabrikadan belli zamanlarda akıyorsa, il çevreye direkt şikayet edeblirsiniz. Fabrikanın adını verirseniz ben takip edebilirim. Orada il çevre'de görevli dostlarımız, en azından fabrikayı zorlayarak gerekli çalışmaları yaparlar.

Atıksu konusu cok cok onemli bu tur arazilerde tarımsal yetiştirme kesinlik il e yapılmamamlı once toprak ve doga temizlenmeli. Belediyeler farkında degil ama bu tur yanlıs destekler ile topuklarına sıkıyorlar. İleriki zamanda bu konudaki sorumluluk ve cezalandırma yetkisi tamamen degisebilir...

Paylaşımınız için cok teşekkürler.

@OrionForEver

Yorumunuz ve ilginiz için ben teşekkür ederim. Ergene suyu uzun zamandır Trakya'nın kanayan yarası. Sadece 1 fabrika değil bir kaç bin fabrika ve yerleşim merkezi atık suları buraya dökülüyor. Şimdiye kadar çok uğraşıldı ama bir sonuç yok.

Sevgiler, saygılar...

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
Geri