Scudo Sports

Lüleburgaz Bisiklet Dostudur

Oğuz A

Üye
Tepki
16
Bisiklet
Merida
Burası lüleburgaz kongre meydanı.ve meydanda hoşgeldin 2017 yazısının üstünde bisiklet.farkındalık parayla değil.teşekkürler lüleburgaz belediye başkanlığı.
Babaeski belediyesine de buradan selam olsun
a7ae04e6441610ba25cff8c5da258e63.jpg

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Keyif adamı
Babaeskide yaşıyorum ve bu konuda luleburgaz belediyesi baya farkındalık kazanmış durumda.luleburgazı gördukce babaeskiden soğuyorum

Bizim babaeskide çiftlik vardı az çok aldım oraların, tozunu,suyunu ve havasını o yüzden yerlisini genelde severim asla yanlış görmedim o konuda hepsi kadam benim için beyaa:)

• Beğen
Tepkiler: Oğuz A
Tekirdağ merkezde de mazgalların üzerinde bisikletler için özel bölüm vardı çok şaşırmıştım gördüğümde güzel şeyler bunlar:harika:

• Beğen
Tepkiler: cngz ve Oğuz A
Sevdigim bir yerdir luleburgaz. Eger bir aksilik cikmaz ise yakin zamanda yerlesmeyi dusunuyoruz. Ben buraya "Amsterburgaz" diyorum. Gercekten yasanacak yer.
Keske ulkemizdeki tum yerlesim yerleri luleburgaz gibi olsa. O zaman cok gelismis bir ulke olurduk iste.
Trakya bir tanedir. Bir trakyali olarak hep gurur duydum memleketimle, insanimla..

Bu gün ben de farkettim bunu. Başta biraz zor anlasam da düştü jeton.:D

• Beğen
I love Lüleburgaz. 4 senem geçti Emin HALEBAK"a selamlarımı iletin Sıla liseden arkadaşım olur.

• Beğen
@alperr125
Adam gibi adam lüleburgaza ne güzellikler getiriyor maaşallah her ile ilçeye böyle baskan lazım

@Oğuz A Abi gelicekse Kesinlikle ama kesinlikle Başkent Ankaraya gelsin biz işkence çekiyoruz bea :(

• Beğen
istanbul caddesine avm yapmışlar son halini göremedim ama Akademi kitap evi duruyor mu ve balaban?

@alperr125
Balaban hala duruyor baya değisti luleburgaz 2. Avm bile yapılıyor .

(link)

hosgoru-gunu-640x330.jpg

belediye tarafından bisiklet taksi şöförü alımı yapılmakta

(link)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ÖZEL
Geri