Scudo Sports

Low rider tipi önbagaj arıyorum

Gezegen

Üye
Tepki
71
Başlangıç
2020—21
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhabalar. Low rider tipi ön bagaj arıyorum. Tercihen Tubus Tara ve Duo modeli veya bunların muadili başka bir önbagaj. Fuji Touring bisikletimde kullanıcam, ön çatalda gereken delikler mevcut olduğundan ve bunlardan yararlanmak istediğimden kelepçeli, askılı, başka türde dolambaçlı modeller aramıyorum (örn. xlc ve zefal ön bagajları gibi). Elinde olup satmak isteyenlerin mesajını bekliyorum. Teşekkürler.

Dosyalar

• duo.jpg
    duo.jpg
    21,4 KB · Okunma: 4
  • tara.jpg
    tara.jpg
    15,5 KB · Okunma: 4
Scudo
Aranan öğeler için doğru kategori Aranıyor...
Bu resimlerdeki bagajlar da XLC'nin bagajı gibi delik varsa deliğe vidalı, delik yoksa kelepçeli değil mi?
Şu üründe 2. ve 3. resimde gösterildiği gibi: (link)
unknown.png

Edit: Erdoğanlar'da biraz daha hesaplıymış: (link)

@Spartiat
2015'e ait bir Fuji Touring inceleme videosunda tam da bu bagaj denenmiş, uyumsuz. Ekran görüntüsünü iliştiriyorum. Videoda da bahsediyor. Videoda veya yorumlarda sonradan Tubus Tara aldığını ve tam oturduğunu belirtmişti. Benimki de 2016 model.

Bu arada Aranıyor diye bir kategori bulunduğunu bilmiyordum. Oraya taşınsa ne iyi olur.

Dosyalar

• xlc.PNG
    xlc.PNG
    993,9 KB · Okunma: 13
@Spartiat
2015'e ait bir Fuji Touring inceleme videosunda tam da bu bagaj denenmiş, uyumsuz. Ekran görüntüsünü iliştiriyorum. Videoda da bahsediyor. Videoda veya yorumlarda sonradan Tubus Tara aldığını ve tam oturduğunu belirtmişti. Benimki de 2016 model.

Denendiyse ve olmuyorsa öyledir. Muhtemelen resimdekinin aksine alt bağlantı çamurluğun takldığı deliğe, üstteki vida da en arkaya takıldığında açı daha düzelse de iki bağlantı arasındaki mesafe arttığından olmuyordur. Tubus Tara'da alt bağlantı için farklı hizalarda delik sunmaları işi çözmüştür. En azından bu modelinde:
297405-00-d-606724.jpg

Diğer modelinde iki delik var, aynı esnekliği sunar mı bilmiyorum:
unknown.png

Her durumda yatay çubukla eğimli çubuğun bağlantısının oynar olması da hizalamayı kolaylaştırıyordur.

Denendiyse ve olmuyorsa öyledir. Muhtemelen resimdekinin aksine alt bağlantı çamurluğun takldığı deliğe, üstteki vida da en arkaya takıldığında açı daha düzelse de iki bağlantı arasındaki mesafe arttığından olmuyordur. Tubus Tara'da alt bağlantı için farklı hizalarda delik sunmaları işi çözmüştür. En azından bu modelinde:
297405-00-d-606724.jpg

Diğer modelinde iki delik var, aynı esnekliği sunar mı bilmiyorum:
unknown.png

Her durumda yatay çubukla eğimli çubuğun bağlantısının oynar olması da hizalamayı kolaylaştırıyordur.
İzmir de hüseyin abi var bu tür bagajlardan yapıyor instagramda storybikeuthan şeklinde adresi var iletişime geçebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Gezegen
İzmir de hüseyin abi var bu tür bagajlardan yapıyor instagramda storybikeuthan şeklinde adresi var iletişime geçebilirsiniz

Teşekkürler. Tam da bu sabah bir Tubus Tara replika :D siparişi verdim. Umarım malzeme ve işçilik iyidir, yarı yolda bırakmaz. Memnun müşteriler arasına umarım ben de katılır, bundan böyle ben de ustamızı öneririm. Bekleyip görelim...

Geri