Scudo Sports

Look Keo Classic 2 mi yoksa Look Keo 2 Max pedalmı

Scudo
@Dogannn bisiklet gelmeden pedal işini halletmek zorundayız sanırım. bisiklet salonun ortasında pedalsız şekilde durmaya mahkum olur yoksa:)
@alpyese canyon un sitesinde look için "The new edition of the well-known price-performance hammer" yazıyor. ben buna inandım ve sipariş verdim vergisiyle beraber 174 liraya gelecekti. iptal etmeyi düşünüyorum şuan zira merlin cyclesdan 122+22 144 tl ye geliyor. ayakkabı içinse decathlondaki shimano r065 pedalı düşünüyorum. bunun da look pedal la uyumu soru işareti yaratmıyor değil

@alpyese oh içim rahatladı :D 330 gram iyi bir ağırlık mıdır başlangıç. Pedalı için bende kullanıyorum r540 ı

Ben look keo max 2 Karbon aldım evde kuzu kuzu yatıyor. Taksaydim r540 a göre arasındaki farkı söylerdim :) ama yurt dışı forumlarda keo max 2 den çok övgü ile bahsediyorlar. Bende o tavsiyelere uyarak aldım.

Karbon bisiklet imin toplanmasını bekliyor.

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@Ulaş Çavuşoğlu pedalları ayrı sataram olabilir. ama diğer bisiketin toplanmasına en az 1 ay var.

@mustafa ç bende canyonun sitesinden alacaktım ama dolar euro paritesinin ne olacağını bilemediğim için ve 1500 euro sınırına çok yaklaştığım için riske girmek istemedim. merlin i biliyodum zaten indirim yaptığını görünce mantıklı geldi bide titiz olduğum için zincir yağı aliyim dedim bana ucuza geldi yani :) ayakkabı olarak senin tercihinin aynısını yapıcam bende decathlondaki shimano r065 alıcam. bildiğim kadarıyla road bike pedalları ve ayakkabıları universal hepsi birbirinie uyuyo ama bende yanlış biliyo olabilirim tabi :) bilen birisi varsa aydınlatırlarsa bizi seviniriz :)

r540 merlinde 90 tl :)

@alpyese ben forumdan 30 tl ye aldım r540 ı 1 sene kullanır biraz daha üst pedal ayakkabıya geçerim diye planladım

Beyler pedalda bisiklet gibi bi kere alinir. Time lara bakin derim :D

• Beğen
@Dogannn henuz bende de yok alacagim ilk sey time pedal. ultegra 6800 kullaniyorum ama time ile alakali herkesten cok olumlu seyler duyuyorum. Time kullanan bi daha baska bise kullanmaz diyolar banada bole bilgi geldi :) canyoncu dostlarim pedal telasindalar bende on ayak olayim istedim ;)

• Beğen
@sinobjk ya time a baktım bikaç bişey daha alıcağım için 75 eu nun üzerine çıkmak istemedim sadece pedal alacak olsam emiin ol onu kesin alırdım. bence diyer arkadaşlar değerlendirmeli bunu ;)

Selamlar, bende biraz kafasinizi karistirayim, Look Keo 2 Max Blade oneririm, merlinden siyah olanini indirimle almistim. Gumruge takilmadan bir hafta icinde adresime ulasti. Hem gorunum hemde agirlik olarak cok iyi. Yorumlarda guzel.

@zekixx :) ben aldım artık sunada uçaktadır büyük ihtimalle :) diğer arkadaşlara önerelim ;)

• Beğen
Tepkiler: zekixx
20151102_145012.jpg 20151102_145101.jpg
yardım eden herkeze teşekür ederim pedallar geldi :)

• Beğen
Tepkiler: zekixx
@Dogannn Hayirli olsun hocam, gri kaller biraz gevsek yalniz, icinde geldi sanirim. MTB kaller havasindalar kirmizi veya siyah olanlari almak gerekiyor daha siki tutmasi icin.

Geri