Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Londra triatlonu kayıtları açıldı...

Levent Topcu

Forum Demirbaşı
Tepki
486
Selamlar,

Londra triatlonu kayıtları bugün açıldı. 2012 olimpiyatlarının da yapılacağı parkurda muhteşem bir yarış olacak. Tarih 6-7 ağustos 2011.

Ben kaydımı yaptırdım :in:

(link)

Scudo
Başarılar dilerim.
Emeklerinizin karşılığını alırsınız umarım.

Not: Ulaşmak için şu ana kadar hiçbir çaba göstermediğim bir hayal benim için Triatlon, platonik midir nedir merakım ?

@Soner Sarihan

yok soner ,platonik filan değil,sadece yapmadığındandır,bir kere gel bir izle hiçte düşündüğün gibi olmadığını göreceksin.

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@levo_redkid

levent heralde zirve yarışından biri olacak,antrenman programını nasıl düzenledin?

Fırat, henüz tam olarak kesinleşmedi ama şimdilik planım, bu yarış ile sezonu kapatmak ve yaz mevsiminin geri kalanında antreman stresi olmadan rahat etmek. Koşum zayıf olduğu için şimdi sadece koşuyorum desem yeridir. Mart ayında maraton bitirmeye çalışacağım.

Yani Alanya yarışı her zamanki gibi Ekim sonunda olursa hazırlanmayı düşünmüyorum. Belki eğlencesine gelirim...

@levo_redkid

levent dün iyiydin tebrikler maraton için uzun yapacağın zamanlar irtibat kuralım bende antalyada sıcakta iyi bi derece yapmak istioyrum

@Ali Emre Akcan

Emre saolasın, size de tebrikler. Erken dönmek yerine biraz daha nokta toplasanız siz de kürsüdeydiniz aslında. Askerler saolsunlar birinciliği vermediler, çok sağlam gitti adamlar.
Haftasonları benim partner Cenk ile uzun koşulara çıkıyoruz, genelde Pazar sabahları, şimdiden haberin olsun. Bekleriz...

@Ali Emre Akcan

selmi abi ile koşucaktınız,onunlamıydınız?

Levent merhaba,

Londra Triatlonu nasıl geçti? Atmosfer ve deneyimlerini paylaşır mısn?

Geri