Scudo Sports

Lokma + Alyan + Tornavidalar + Yama seti 16 TL

GökhanRR

Daimi Üye
Tepki
130
Merhaba arkadaşlar,ne zamandır alyan seti almak istiyordum kendime ama (link) şekilde teferruatlı bir set görünce hemde bu fiyata almak istedim sonuçta sadece alyan setine 25 TL verecektim.Bu seti daha önce alan var mı? ve tavsiye eder misiniz?

Scudo
Hangi seti? Eklemeyi unuttunuz galiba. Bu arada bana da lazım gerçekten.

:Den üst satırda > bu < yazan kelimede eklidir link,kendimden şüphe ettim bir an:eek:

@GökhanRR

Aynı seti 25 tl'ya aldım salı günü :( Alyan takımı olan kısmı azıcık dandik duruyor ama iş görüyor. Yani şöyle anlatayım çıkardığınız bir ucu sabitliyemiyorsunuz. Buda birşeyi sıkarken ucun kaymasına yol açıyor.

Aynısından bende kullanıyorum neredeyse 2 yıldır.Zamanla gevşemeler olsa da hala daha kullandığım bir alet.İşinizi görür.

Paylaştığın için teşekkürler Okan ama yinede tavsiye ediyorsun anladığım kadarı ile.

2 yıl uzun bir süre işimizi fazlasıyla görür o zaman bir tane de ben alayım en iyisi,teşekkürler değerli bilgileriniz için.

ben de kargo dahil 17tl gibi bir fiyata almistim.
Alyanı arka bagajımi takarken kullandım, iş gördü.
Yamalarını 2 kez kullandım, sorunsuz.
Tek problem olan seyi, lastik çıkartmak icin olan 2 tane lastik tutacağı. Onları kırdım :D pek güç kullanmamama rağmen hemen kırıldı.

Pls de olsa levye kırmak büyük başarı öncelikle tebrik ediyorum:D set çok hoşuma gitti özellikle de çanta-lokma takımı ve torna vidalarının olması.

gayet iyi set. bende de var aynısından.

hocam aynısından kullanıyorum. evet levyeler ilk denemede kırılıyor :D yamalar iyidir, sarkmalar gevşemeler oluyor ama ucuz etin yahnisi hesabı bu kadar :)

Ben de buradan devam edeyim..

ebayde (link) bir şey buldum .
14.30 dolar 30 TLye gelir. Gönderi ücretsiz. Mini pompa, lokma alyan, plastik levye, 25 yama, yapıştırıcı falan içeriyormuş. Bisiklete asılabilir çantası olan derli toplu birşeye benziyor ..
Alınır mı ne dersiniz.

@H.Cenk Köse

Görünüşe göre fiyat olarak da güzel bir set

18 tl kargo dahil: (link)
10 tl ye decathlonda el pompaları var. etti sana 28 tl. çinden 1 ay bekleyeceğine böyle birşey yapabilirsin bence.

@H.Cenk Köse

@S. Orçun

Ahh o decathlona nasıl gideceğim. istanbul anadolu yakasına decathlon açmayan düşünsün ? :)

Geri