Scudo Sports

Logo tasarımı

Mesut Dursun

Daimi Üye
Tepki
205
Logo tasarımı nasıl ve nereden yapıldığını bilen varsa bilgilendire bilirmi? Yada benim yerime yapabilirmi?..

Not:Konuyu yanlış yere açtıysam lütfen silin yada uygun topuğe taşıyın.

Scudo
@Mesut Dursun

Arama motorlarında "logo yapma programı" diye arama yaparsanız, çıkan sonuçlar size logo tasarımı yapabileceğiniz free programları verecektir.

Bulaamadım bi tane buldum tasarladım ama ücretli imiş indiremedim :(

Bunlarla oldukça basit logolar tasarlaya bilirsiniz.

(link)

(link)

Umarım işinize yarar. Aslında oldukça gelişmiş, online bir design sitesi vardı ama bir türlü adresi bulamadım.
Yine de aramaya devam ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Yavuz
Ne gibi logo lazım ? Bilgisayarımda photoshoptan tut corel e kadar bütün grafik tasarım programları var, belki yardımcı olabilirim, kendim yapıcam derseniz AAAlogo var.

AAAlogo programını öneririm çok basit bir program. Hızlı bir şekilde güzel bir logo yapabilirsiniz.

Selam arkadaşlar AAA Logo programında 1 sayfaya birden fazla logoyu nasıl ekliyicem örnek insan ekliyorum bir insan daha eklemek için basınca değişiyor sadece. Yenisi gelmiyor.

Birde logonun bir parçasını nasıl siliyoruz?

Ben AAA logo yu indirmiştim.Logomu deneme yanılma yoluyla yaptım ancak export almak ücretli sanırım...

@Sedonaci_Baba
ctrl+c/ctrl-v kombinasyonunu denedin mi ? Kullanmayı bırakalı 1 sene oldu tam hatırlayamadım ama kopyalanabiliyor iyice kurcala.

@Ali Menemen

Denedim ama o da olmadı oyüzden başka birşey gelmedi aklıma sorayım dedim:(

@Sedonaci_Baba

İlk olarak oraya bir insan koydun diyelim sonra, sol üst köşeden object'e tıklıyorsun. Eğer yeni resim eklemek istiyorsan new image'ye basman gerekiyor gelen yerden yeni bir resim secebilirsin yalnız oradaki resimler pek iyi değil.

Birde logonun bir parçasını silmek istersen silmek istediğin parçaya tıkla sonra yine sol üst köşedeki Object' e tıkla sonrada Remove object'e tıklaman yeterli.

• Beğen
Tepkiler: Dizdar MERT
http://img19.imageshack.us/img19/7451/5555dg.jpg AAALogo İle Yaptığım Basit Bir Logo Free Sürümü Sadece PrtScSysRq TusuNa Basıp Paintden Düzenlemeniz Yeterli

Geri