Scudo Sports

Lodosun savurduğu motorsiklet sürücüsü öldü

Ertan M.

Forum Bağımlısı
Tepki
1.220
İsim
Ertan
Bisiklet
Merida
Özellikle aşırı rüzgarlı havalarda bisiklet ve motosiklet çok tehlikeli bugün bende lodosta sürdüm rüzgar dengeyi çok kötü bozuyor dikkatli olmakta fayda var.
(link)

Scudo
Allah rahmet eylesin yakınlarına allah sabır versin :agla:

2 gündür lodosta köy yollarında yardırıyorum, iyi antreman niyetine geçiyor. Ama içim dışım toz, toprak oldu :ckkmk:

Vatandaşın hayatını kaybettiğine mi, olayı fark eden kişinin "herhalde rüzgardan" demesini -lodos savurup öldürmüş- diye atılan manşeti mi yoksa hala habercilerin motosiklet yazamamasına mı üzüleyim bilemedim.

Ah be abicim kask taksaydın ne olurdu?

• Beğen
Tepkiler: bua
Allah rahmet eylesin. Ama ben bu motorculardaki kask takmama ozguvenini anlamiyorum. Arkadas bizim altimizdaki aletlerle duz yolda max 40-45 km hizi anca girebildigimiz hslde kasksiz adim atmiyoruz, senin altinda dokununca ucan firtina gibi bir alet var, ama kask takmiyorsun.
Anlamiyorum ya, ironi desen degil, cehalet desen hic degil, delilik gibi birsey.

Kask takmayan kişi zaten kendisini düşünmüyordur bana göre ha kask kesin ölümden kurtarır mı orası kesin değil ama bence bir önlemdir.

Ben de atilla bisiklet'e ugradim, e5'te yokus asagi inerken kopru gecisinde(uzuncayira gelirken) yandan feci vurdu, tetikte olmasam dusersim kesin.

Bir duvar, tepe veya aracin yaninda giderken ruzgar etkilemiyor ancak o perdenin yanindan cikinca yani tepe arac vs yanimizda olmayinca aniden sert bir ruzgar yiyebiliyoruz. Buna cok dikkat edip viyaduk, kopru, kavsak, otobus kamyon vs dikkatli olmak her an yandan gelecek ruzgara hazir olmak lazim.

@Ertan M. Aslında kask takmadığı için öldüğünü düşünmüyorum. Eceli geldiği için öldü bana göre. Basiretin bağlanması diye birşey var. Elimizde olmayan şeyler
Yanlış anlaşılmasın kask takılmasın demiyorum.

Geri