Scudo Sports

Lockring sorunu

Scudo
Çözücez inşallah Halil ;)
Yarın uğrarım konuşuruz zaten, bakalım nolacak durum..

@binRR

pardon abi onu tunuttum bir daha sorun olmaz heralde sen sıktın ya :D

@Halil; Parayi basip aldigin gobek ne marka? Ben arka icin gobek alicam gelirken ordurucem ama burda yaptirmak istemiyorum operler iscilikten.
Aslinda £80 kusur biseye Halonun komple tekerlegi var gobekli falan. Komple almak daha mi iyi acaba?

Abi set almakta mantıklı - Sadece göbeği almakta.
Bu elinde iyi bir çemberin olması yada olmamasıyla alakalı aslında.

110 dolara felan maloldu bana.
2. El temiz bir dura ace bulsam onu alırdım aslında onlarda taş gibiler.

http://i218.photobucket.com/albums/cc25/zoeturkey/hu289f00blk__32___ff.jpg

Çember önemli ama - mümkünse yüksek profil olmalı - Akort konusunda daha rijit oluyorlar.

Bölüm canlandı evet
Hep canlı kalır umarım

@Halil Uygun

Halil bu resimdeki Hub ne marka?

Dağıtıcı firmayı ( QBP - quality bicycle products) biliyorum, fakat göbeği çıkaramadım.

@Halil Uygun

Sağolasın Halil'cim, iyiyim.
Ufak ufak forma girmeye başladım, daha bugün Cihangir -Beykoz - Mahmutşevketpaşa çevirdik. Muhteşem yokuşlar vardı, çık çık bitmiyo, ama işin güzel yanı tek bir araba yok, ağaçlar içinde köy yolları.

Yarın Sabiha Gökçen antremanından sonra 10.40 gibi Muhammed de olacağım, oralardaysan gel bir ura.

Rastlantılar tanrısı evliya cevdet in de olaylara karışması sonucunda; dün akşam suadiye otelinin önünden inerken yaptığım skid ile lockring i tamamen söktüm. Düşmesem de dayak yemiş kadar oldum.

Loctite şartmış ben bunu öğrendim.

Olay langster da vs değil. Düzenli doğru bakım ve iyi malzeme kullanımı :)

@Mete S.

Mete geçmiş olsun.
Toplu bakıma ihtiyacı var bizim fixie'cilerin bende bunu gördüm şimdi...

Dökülüo millet.

@Mete S.

Mete geçmiş olsun :(
Bir çift lockring sipariş etme vaktimiz geldi sanırım...

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.

Bende bir şanssızlık var bu ara. Az önce de iç lastiğin sibop kafasını kırdım. Geçen hafta da arka lastiğimi patlatmıştım. Şimdi bir sürü iş.

Yeni lockring almadan önce. Biraz bekleyip sabredelim bence. Acele etmemek gerek. Sorunu iyice araştıralım; derdimiz lockring mi hub mı cog mu anlarız.

Bu süreçte gerekli bakım malzemelerini edinmeli ve bakımları aksatmamalıyız.

Her ne kadar fixed bisikletler için bakım gerektirmiyor denilse de şimdiye dek beni eski mtb lerimden daha çok uğraştırdı :)

Bunun yanısıra sinir bozucu bir ses gelmeye başladı chainline dan.

Aynakolu sıktım. hub u dikkatlice yerleştirdim ama kurtulamadım sesten.
Karşılaşırsak sizlere de gösterir fikirlerinizi alırım.

Kız arkadaşıma da uyarsa critical mass de olacağım.(%60)

Sağlıcakla kalın. Hepinize keyifli sürüşler.

ps: kafamda sürpriz bir proje var. 12-13 ay sonrasına bitecek bir proje (gerçekleşirse.). gerçekleşirse çok beğeneceksiniz. :)

Biraz önce Aktif Pedal' dan geldim. Emre Bey' sağolsun zaten ben söylemeden Specialized ile temasa geçmiş :) Kendisine burdan teşekkürlerimi yolluyorum :)
Lockring i sıktık ve locktite uygulaması yaptık bundan sonrasını kullanıp görcez.
Akşam bende çok büyük ihtimal CM. ' da olacağım görüşmek üzere..

Arkadaşlar akşam sahilde olacak olan varmıdır ?
20:30 - 21:00 - 21:30 gibi.

Bi toplanmış oluruz diorum.

Ne derseniz...

Geri