Scudo Sports

Liseli bisiklet!

zeyzey

Üye
Tepki
2
Bisiklet
Carraro
Gençler, ben sanmıyorum ki tek lisesi bisiklet sevdalısı ben değilim, ben diyorum ki tatlı bir grup olalım gezelim tozalım.. insan geren insan.. neredesin liseli! ben çapa anadolu öğretmen lisesi ogrencısıyım, hos sımdı adı fen lısesı oldu ya :/... eğer ordaysan ve goruyosan bunu liseli, yay, illa liseli de olmana gerek yok, gel yeni mezun gel :D

Scudo
Liseli mi dedi birisi. :D tamda ben. ne olursan ol yine gel diyosun :D.Abidin pak pakmaya anadolu lisesi :D

Yakında imam hatipleri de fen lisesi yapacaklar. Bu arada Türkçeni düzeltsen yararına olur,kendini alıştırma yazım yanlışlarına.Esenlikler...

Bisikletler Mtb elbette değil mi liseliler? :D Benim de öyleydi lisedeyken de :D

• Beğen
Tepkiler: V.K.
tamamdır, daha dikkatli olmaya çalışırım..

@Sukru Cam
arkadaslarını da topla, facebook ya da benzeri biryerde grup olusturalım?

@zeyzey şu grup kurma olayı burada olsa daha iyi olmaz mı? İlle de facebook ismi geçmese olmaz mı? :)

olur tabi.. ben yeni uye oldugum ıcın pek anlamadım bu ıslerden acıkcası... ondan oturudur yani

@zeyzey
tabikide olur

@Anonim Facebook üyesi milyara ulaştı zaten hocam iyice zengin ediyoruz :) . Düşündüğünz gibi birazda forumda faceye değilde faceden foruma nakil olsun :D

• Beğen
Tepkiler: firatatalay34
Geri