Scudo Sports

Limar 675 kask hakkında

Tepki
31
Bisiklet
Salcano
Merhaba,

Bu kaskı internetten 105.-TL + kargo ücreti ile çınar bisikletten satın almayı düşünüyorum fakat Limarın kendi sitesinde bu model yer almıyor. Site içinde arattığımda da çıkmıyor. Acaba üretimi durdurulan bir model midir? Üretim tarihi eski midir? Birde baş çevrem 56,5cm. Medium 56cm'e kadar. Large ise 57cm den başlıyor. Ben tam arada kalmışım.:eek: Hangisini seçmeliyim. Kimisinde görüyorum başında takke gibi küçücük duruyor. Kimiside mantar diye tabir edilen şekilde. Daha önce hiç kask giymediğimden ölçüyü netleştiremedim. Bu kask ve beden hakkında fikirlerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

Scudo
bende yeni aldım bana gelende üretim tarihi 2012 son aylarıydı tam hatırlamıyorum şu an
sanırım medium size uyacaktır başka bisikletli arkadaşınız varsa onlarınki takıp deneyin bence medium size uyuyormu diye

• Beğen
Tepkiler: İhsan Tunçel
Ölçü olarak sizinle aynı ölçülere sahip olduğum için medium tam olacaktır.

@BF Okuru

Her marka hatta modelin bedenlerinde cm aralıkları farklı olabiliyor. O nedenle emin olamıyorum ama medium doğru olan sanırım. Teşekkürler.

@Mehmet Harman

Mesajınızı görmemişim. Aynı yerden mi aldınız acaba?

bel aldığımda 100 liraydı sonradan 105 olmuş sanırım aynı siteden bahsediyoruz

• Beğen
Tepkiler: İhsan Tunçel
Merhaba,

Bugün siparişi verdim. L beden (55-61 cm) varmış. Gelince bakacağız artık. Buradan paylaşırım fotoğraflarını.

Cumartesi çekmeköy ormanında 1.5 saat turladım. Kask gayet güzel geldi. İlk kaskım olduğundan mıdır nedir. :) L beden olarak çekincelerim vardı büyük olur gibisinden fakat 55-61 cm aralığı ile ayarlanabilir olması sebebiyle bir sorun yaşamadım. Profil fotoğrafından da görebilirsiniz. Çok büyük durmuyor değil mi? Malzeme kalitesi olarak kaliteli görünüyor. Her nekadar made in italy diye yazılmış olsa da hemen altında ufaktan made in PRC yi ilave etmeyi unutmamışlar. İnternette bu görünümde limar veya diğer markalarda olsun bu fiyata başka kask bulamamıştım. Fiyatı uygun geldi bana. Bu kaskı tavsiye edebilirim herkese. Neyse artık, kazasız belasız bol sürüşler herkese.

Geri