Scudo Sports

Likya Yolu Turu...

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.757
Tarihi Likya Yolunu bu sefer bisikletlerimiz ile keşfediyoruz. Muğla'dan Antalya'ya tarihi bir yol...
Ayrıntılar aşağıdadır;

· 1.GÜN :
Köyceğiz – Hamitköy – Sultaniye (Kaplıcalar) – Kounos – Çandır – Dalyan
· 2.GÜN :
Dalyan – Gökbel – Mergenli – Akıncı – Dalaman – Göcek – Fethiye
· 3.GÜN :
Fethiye – Kayaköy – Hisarönü – Perdikia – Faralya – Kelebekler Vadisi – Uzunyurt- Kabak Koyu
· 4.GÜN :
Kabak Koyu – Uzunyurt – Karaağaç – Boğaziçi – SİDYMA – Dodurga – İzettinköy – Eşen – Yakabağ – Minare – PINARA – Kabaağaç – Alaçat – Kadıköy – Korubükü – SAKLIKENT
· 5.GÜN :
SAKLIKENT – Palamut – Kınık – XANTHOS – LETOON – Kınık – Ovaköy – Yeşilköy – Gelemiş – PATARA
· 6.GÜN :
PATARA – Üzümlü – İslamlar – Bezirgan – Sarıbelen – Hacıoğlu – CANDYBA – Çataloluk – Uğrar – PHELLOS – Kaş.
· 7.GÜN :
Kaş – ANTİPHELLOS – AOLLONİE – Boğazcık – Kılıçlı – Çevreli – Üçağız – SİMENA – TEIMIUSA – Kapaklı – Derme.
· 8.GÜN :
Demre – NOEL BABA KİLİSESİ – MYRA – Belören – Çağman – Dağbağ – YAZIRBELİGEÇİTİ – ARYKANDA – LİMYRA – Finike.
· 9.GÜN :
Finike – Kavakköy – KORYDALLA – Beşikçi – Beykonak – Mavikent – GAGAE – ADRASAN – ADRASAN FENERİ – ADRASAN – OLYMPOS – Çıralı Koyu
· 10.GÜN :
Çıralı Koyu – Çıralı – KHİMAİRA – Ulupınar – CORYCUS – PHESELİS – Kemer
· 11.GÜN :
Kemer – Aslanbucak – KALE HARABELERİ – Ovacık – Hisarçandır – Antalya
· 12.GÜN :
Antalya –TERMESOS – ISINDA - Korkuteli
· 13.GÜN :
Korkuteli – Kızılağaç – Yeşiloba – Gölcük
· 14.GÜN :
Gölcük – Çavdır – Gölhisar – Çameli
· 15.GÜN :
Çameli – Karabayır – Arpacık – Çöğmen – Beyobası – Köyceğiz

Turumuz 29 Şubat 2008 tarihinde başlayacaktır...

Sevgiler...

Scudo
Sevgili Serkan,

Bu güzel yolculuğu anlatacağın yazını ve fotoğraflarını sen daha yola çıkmadan merak etmeye başladım bile.

Rotanızı tarih ve doğa ile buluşturmanız turunuza ayrı bir anlam katıyor.

Başarılar diliyorum ve imrendiğimi söylüyorum sadece. :)

Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Serkancım Turda başarılar dilerim. Kış modu dolayısıyla foruma pek giremiyorum. Pedalla Türkiye'den sonra bu tur sana mini tur keyfi ancak verir :)

• Beğen
güzel olmasına güzel de böyle güzel mekanları bukadar hızlı geçmek nekadar güzel bilemiyorum yani

serkan kardeşim yolun hep açık olsun, enerjinle hepimize güç veriyorsun bir gün beraber pedallamak dileğiyle..

• Beğen
Serkan abi turun çok güzel geçeceğinden eminim fotoğrafları ve o güzel yazını merak ediyorum doğrusu...Allah ayaklarındaki gücü, yüzündeki gülümsemeleri eksik etmesin sağlıcakla...

• Beğen
Mükemmel bir rota. Türkiye turunu zevkle takip etmiştim. Bu konuyu da heyecanla bekleyeceğim. Ayaklara kuvvet.

• Beğen
Serkan abi gerçekten çok güzel bir rota ben çamelide kalmıştım bir süre orası konusunda istersen bilgi verebilirim :) ve azda olsa orda zaman geçirebilecekseniz bir ik itavsiyede bulunabilirim

• Beğen
Tebrikler, fotoları ve anlatımları bekliyorum dört gözle.

selamlar turunuzun fotolarını beklıyoruz inşallah eglencelı bır tur olmuştur şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Bugün sizinle ve Kevser hanımla tanıştıgıma gerçekten cok sevindim ve memnun oldum.:)
Antalya ya tekrar beklerim birlikte pedallamak dileklerimle kazasız belasız turunuzu tamamlamanızı temenni ederim.. Yolunuz Açık olsun! Birilikte çekildigimiz fotoları sabırsızlıkla bekliyorum hoşcakalın..

Herkese merhaba

7 Mart 2008 Kemere doğru yol alırken karşımdan önce 3-4 bisikletli bayağı sonrada resimdeki 2 arkadaş geçti.

İlk geçenleri çok önce görmüştüm, ama bu arkadaşları görünce hemen durup karşı şeride geçtim.

Kim bunlar acaba.???:eek:

Bunlar Bizim Serkan ile Kevser'den başkası değiller. :D

http://img183.imageshack.us/img183/1879/7032008kemeryolu006su6.jpg

Dünya küçük işte birden yolda karşınıza böyle güzel arkadaşlarımız çıkabiliyor. :)

Sevgi ve selamlarımla.

turun biteceği, fotoları göreceğimiz günü dört gözle bekliyorum. yolunuz açık olsun, iyi eğlenceler...

• Beğen
Ender abi Dünya gerçekten de küçülmüş olmalı ki sizin de gözünüzden kaçmamış :)
İyi yolculuklar fotoları bekliyorum

+merhaba arkadaşlar ben de st paul ve likya yolunun bazı kısımlarında trekking yapıyorum.

aşağıdaki linkten bisiklet ile ilgili likya yolu fotolarını bulabilirsiniz.

http://trekkinginturkey.com/Forums/viewforum.php?f=24

serik'ten mustafateke34

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Geçen yaz temmuz ortasında Fethiye'den Kaş'a Likya yolunu bisiklet ile geçtik.. Daha doğrusu Likya yolu boyunca paralel yolları kullanarak
Bizden sonra gideceklere yardımcı olmak için konuyla ilgili bir de blog hazırladık.. detaylı bilgiyi buradan bulabilirsiniz.

Geri