Scudo Sports

Likya Yolu Turu 1.Gün (Akyaka-Köyceğiz)

@robotix
Merhaba Sevgili Kardeşim,
En kısa zamanda sizlerle olacak kardeşim. İşlerden vakit bulmakta zorlanıyorum. Saygı ile karşılayacağınızı umut ediyorum.

Sevgiler...
@keremkeke
Ben teşekkür ederim.

Sevgiler...
@derya.yildirim
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim Derya. Sizleride fazlası ile yollarda görmek dileği ile.

Sevgiler...
@e_komz
Benzetmeniz için çok teşekkürler.
Sadce nerdeeeee demek kalıyor bana. :)

Sevgiler...

Scudo
Serkancım ellerine sağlık. Ben de yazıyım yazıyım diyordum da elim bir türlü gitmedi. Artık fotoğraf eklemekle sana yardımcı olurum...

Turdaşım, yoldaşım Türkiye'yi gezmiş ama yağmur çamurda gidemeyen ıslak kedi gibi ıyşş yapan, gece yolculuk mu olurmuş diye yakınan, rüzgarda gitmeyi de hiç sevmiyorum yahu diye yakınan ben miydim çakaaaaal. Oh beee söyledim ya rahatladım işte hehehehehehehehe...

Demek çok hasta oluyorum haaaa. Karlı Ankara'dan 34 derecelere gidersen böyle olur tabi. Hava değişkliği çarptı. Bünyem kalıbıma çekmemiş ne yapayım o kadar güçlü değil... Harbi yaa yine hastayım ve 5 gündür yatıyorum. Neyse havalar ısınıyor du bakalım daha çok gezeriz inşallah...

Şaka bir yana seninle yolculuk yapmak da çok güzeldi. 15 günlük yolculuğumuz boyunca bir kez kötü söz söyleyip birbirimizi kırmadık, hiç tartışmadık. Sabrın için yeniden teşekkür ediyorum...

Ayrıca yoldan gelmenin verdiği yorgunlukla ablanların evine adım atmamla bir rahatlık çöktü. Sanki kendi evimmiş gibi rahattım. Bu rahatlığı yaşatan ve muhteşem bir kahvaltı hazırlayan ablana da buradan teşekkürlerimi iletiyorum Serkancım. Selamımı söyle lütfen...

Diğer günleri de sabırsızlıkla bekliyoruz şekerim...

Yazıları düzenlemenin ve foto eklemenin ne kadar zor olduğunu ve belli bir günden sonra eziyete dönüştüğünü bildiğim için de Allah sabır versin diyorum. O kadar bezmişim ki bu yüzden aşka gelip iki satır bi şeyler yazmak için bile ilham bekliyorum hahahahaha... :D

Merhaba;
Gençler; (Kevser hocam dahil :) )

Adeta bir "resimli antik tarih kitabı" yazıyorsunuz.

Yolunuz açık, gününüz mutlu, yüreğiniz umutlu, ayağınız pedallı kalsın. MaşaAllah TC de gezmediğiniz yer kalmadı. Bu geziyi de bitirince bakalım Türkiye de gezecek başka yer bulabilecekmisiniz.. :)

Güzel bir tur.Marmaristen Aksaz-Karaağaç dağyolu üzerinden Köyceğize geçtiğim günler aklıma geldi.Teşekkür ederim.Ayağınıza,vücudunuza kuvvet!
Devamını bekliyoruz.

@KevSerSeri
Merhaba Yoldaşım,
Fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Evet sen rahatladığına göre bende rahatlayayım.
Güneşli havada kuru kuru gezmek varken, neden ıslanayım ve sulu sulu gezeyim.
Gündüz her yeri görerek gezmek varken, neden gece gece sadece far ışığını görerek gideyim.
Rüzgarsız havayı sevmesemde mecburen gidiyorum ama rüzgar olmasa çok daha güzel ve eğlenceli olmazmıydı.
İşte bunlar için sevmiyorum sevgili yoldaşım. Hep hayatımda unutulmaz anları bırakıyor. Şanlıurfa'nın rüzgarını, Rize'nin yağmurunu ve Antalya'nın gece yolculuğunu unutmak mümkünmü.
Bak bak bak hasta olduğu nedene bak. Ankara'dan gelip Antalya'da hasta oluyor. Eee -20'lerden gelen bana neden bişey olmuyor. Çürüksün işte kabullen. Ama yine de geçmiş olsun. Ayaklanmışsın bunada sevindim.
Evet sevgili yoldaşım herşeye rağmen harika bir yolculuktu. Herşey için çok teşekkür ederim. Her zaman dediğim gibi senin gibi yol arkadaşı bulmak çok zor.
Selamın başım üstüne. İletilmiş bil. Her zaman başımızın üstünde yerin var.

Yeni turlarda görüşmek dileği ile...

Sevgiyle kal.

@Mesut Girgiç
Merhaba Mesut Abicim,
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim. Şu günlerde 13 saat çalışıyorum ve geriye dönünce iyikide gezmişim diyorum. Bu saatten sonra kim bilir bir daha ne zaman yollarda oluruz.

Sevgiler...
@Supi
Çok teşekkürler. Sizlere şimdiden kolaylıklar diliyorum. Harika bir güzergah olduğunu belirtmek isterim.

Sevgiler...
@demiradamergenekon
Merhabalar,
Anılarınızı canlandırabilmek çok güzel. Tekrar o anılar ile birlikte olmanız dileği ile...

Sevgiler...
@ozgurluk_tutkunu
Çok teşekkür ederim Feyyaz kardeşim. Beğenmene sevindim. Bu yaz ki turunda ne kareler çekeceksin merakla bekliyor olacağız.

Sevgiler...

helal olsun serkan abi hakketden ben pedalla türkiyeden sonra bi daha bisiklete binmezsin diyodum ama :D:D:D:D genede hakketden çok iyi bi tur olmuş inş her bölümünü zevkle okuyacağız :D ayağına sağlık serkan abi ve kevser abla devamını bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
serkancım mrb,öncelıkle sana ve tüm tur dostlarına teşekkür ü az bilirim saygı ile hepinize başeğiyorum.müthiş bir imza daha senden görmek ve yanında kalbımızle bırlıkte senı yanlız bırakmayan dostllarımızıda görmek gurur verıcı,herzamn yüreğimizle içtenlıle yaptıgınız hergüzel olaya katılıyor,ınşallah böyle anlamlı turlada beraber olma dilegimle
hoşçakalın,okan

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@Abdullah Hakkı
Merhaba Abdullahcım,
Olur mu kardeşim biz bisikletten kopamayız.
Herşey için çok teşekkür ederim.

Sevgiler...
@grikartal
Merhabalar Okan Abi,
Zaman ayırıp okuduğun ve seyrettiğin için ben teşekkür ederim. Her zaman için elimizden geleni yapmaya hazırız. Birgün bir yerlerde birlikte pedallamak dileği ile.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: gezgin.günal
Merhabalar yazınızı okumak istiyorum ama fotoğraflar açılmıyor? Neden acaba?

Geri